EUR: 308,70 Ft
CHF: 267,00 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb Érd

Paprikás krumpli a Parkolóban

Mint korábban beszámoltunk róla: ebben az évben is számíthatnak a gyerekek a Parkoló programra, amely számos érdekes elfoglaltságot ígér a nyári szünidőre. Azóta elkezdődtek a foglalkozások, és – mint Récsei Krisztina, az érdi Szociális Gondozó Központ vezetője elmondta – a hagyományos, korábbi években megismert programok mellett jó néhány meglepetés is várja a fiatalokat minden héten, hétfőtől csütörtökig, változó helyszíneken. Hétfőn az Enikő utcai Ifjúsági Iroda, kedden és csütörtökön pedig a Parkvárosi Közösségi Ház a foglalkozások helyszíne. A szerdai nap idén is a kirándulásoké. A legutóbbi csütörtökön főzés volt a program: paprikás krumplit készítettek a gyerekek, természetesen a felnőttek szaktanácsadása mellett.

Múlt csütörtökön szabadtéri főzés volt a program
Fotó: erdmost.hu

A Parkoló program – amely teljes egészében ingyenes – kilenc héten át tart, a záróeseménye augusztus 16-án lesz. A foglalkozások, a kirándulások és az étkezés költségeit az önkormányzat fedezi. A jelentkezés feltételeiről és további részletekről az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodában lehet érdeklődni az Enikő u. 2/a szám alatt vagy a 06 23 387 957-es telefonszámon.

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.