EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Érd

Paprikás krumpli a Parkolóban

Mint korábban beszámoltunk róla: ebben az évben is számíthatnak a gyerekek a Parkoló programra, amely számos érdekes elfoglaltságot ígér a nyári szünidőre. Azóta elkezdődtek a foglalkozások, és – mint Récsei Krisztina, az érdi Szociális Gondozó Központ vezetője elmondta – a hagyományos, korábbi években megismert programok mellett jó néhány meglepetés is várja a fiatalokat minden héten, hétfőtől csütörtökig, változó helyszíneken. Hétfőn az Enikő utcai Ifjúsági Iroda, kedden és csütörtökön pedig a Parkvárosi Közösségi Ház a foglalkozások helyszíne. A szerdai nap idén is a kirándulásoké. A legutóbbi csütörtökön főzés volt a program: paprikás krumplit készítettek a gyerekek, természetesen a felnőttek szaktanácsadása mellett.

Múlt csütörtökön szabadtéri főzés volt a program
Fotó: erdmost.hu

A Parkoló program – amely teljes egészében ingyenes – kilenc héten át tart, a záróeseménye augusztus 16-án lesz. A foglalkozások, a kirándulások és az étkezés költségeit az önkormányzat fedezi. A jelentkezés feltételeiről és további részletekről az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodában lehet érdeklődni az Enikő u. 2/a szám alatt vagy a 06 23 387 957-es telefonszámon.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.