EUR: 322,22 Ft
CHF: 275,55 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Extra Pécs

Pécs: a fénybe borult város

Soha nem látott tömeg a Zsolnay Fényfesztiválon. 

Hatalmas sikert aratott Magyarország második fényfesztiválja, amelyre az idén becslések szerint legalább 60 ezer látogató volt kíváncsi. Az ingyenes szabadtéri rendezvényekből építkező fesztivál hazánkban is egyedülállónak számít, hiszen ilyen monumentális fényinstallációk még sehol máshol nem voltak. Pécs tavaly nyáron tartotta meg első ilyen fényfesztiválját, amely azóta a város egyik legnépszerűbb programjává nőtte ki magát. A leglátványosabb attrakciók egyike a Széchenyi téren megtartott, 30 méter magasban zajló légtornász-bemutató volt, de a 26 helyszínen megtekinthető fényalkotásokat is rengetegen keresték fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Alexis, a tökéletes szépség

  Alexis, a tökéletes szépség

  Hibátlan – talán ez az a szó, ami eszünkbe jut, ha Alexis Ren fotóit nézzük. A 21 éves amerikai modell az elsők között robbant be az Instagram-hírességek közé.

 • Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Sting felesége, Trudie Styler nemrég rendezte meg Freak Show című legújabb filmjét, amely az iskolai bántalmazásról szól. Kiderült, hogy a sztáranyukának van személyes érintettsége, a népszerű zenésszel közös gyermekei ugyanis nem mindennapi kínokat éltek át az iskolában, többek között azért, mert a szüleik híresek.

 • Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Nemrég ünnepelte 72. születésnapját Sylvester Stallone. A Rocky és a Rambo sztárja láthatóan nagyon boldog harmadik felesége, Jennifer Flavin mellett, akivel több mint 20 éve élnek nagy egyetértésben.