EUR: 304,47 Ft
CHF: 272,87 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Külföld

Sokkoló részletek! Bombával a kezében sétálgatott a manchesteri robbantó

Órákon keresztül sétálgathatott zavartalanul a robbanóeszközzel megrakott poggyászával a 22 halálos áldozatot követelő manchesteri terrortámadás elkövetője – írja a Híradó.hu.

A líbiai származású merénylő nem egy terrorhálózat tagjaként tevékenykedett, ugyanakkor a hatóságok információi alapján mások is tudhattak tervéről – erősítette meg a hírt az ügyben eljáró magas rangú rendőrtiszt.

A brit nyomozók több embert is ki akarnak hallgatni, köztük a férfi testvérét is, akit Líbiában tartóztattak le a helyi szervek, még a terrortámadást követően.

Kapcsolódó Cikkek

  • A rendőrségnél akartak kokaint venni

    A rendőrségnél akartak kokaint venni

    Minden napra jut egy olyan történet, aminek hallatán az ember csak fogja a fejét és meggyőződése, hogy ennél nagyobb baklövést nem lehet elkövetni.

  • Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

    Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

    A cseh kormány ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a kvótarendszer működésképtelen – ezekkel a szavakkal reagált Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök szerdán arra, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt júniusban Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.