EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Miskolc

Százhúsz éves a villamosközlekedés

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. életében immár hagyomány, hogy minden évben központi ünnepségen tisztelegnek azok előtt, akik 1897. július 10-én lehetővé tették és elindították a miskolci villamosközlekedést. Ilyenkor köszönetet mondanak mindazoknak, akik működtetik, fejlesztik a miskolci közösségi közlekedést.

2017-ben a miskolci villamosközlekedés 120 éves. Az évforduló alkalmából a múlt hét szerdán központi ünnepség keretében elismerésben részesültek a miskolci közösségi közlekedésért dolgozók. A díjátadó ünnepségen a közlekedési társaság legmagasabb elismerését, a 2000-ben alapított Meszléri Zoltán-díjat Géczi Tibor forgalmi diszpécser kapta, aki több mint egy évtizede dolgozik a vállalatnál és kimagasló, maradandó, példamutató munkát végzett a közösségi közlekedés érdekében.  


Rengeteg elismerést adtak át – fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.