EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb XVII.kerület

Szinkronszínésznek állt Abaházi

A kerületben élő Abaházi Csaba az éneklés és a rádiós műsorvezetés után egy újabb műfajban próbálta ki magát. A múlt héten mozikba került Gru 3. című animációs film egyik szereplőjének kölcsönözte a hangját a Sláger FM reggeli műsorának vezetője.

– Nagyon szerettem, de rá kellett jönnöm, hogy a szinkronizálás egy szakma, nem véletlen, hogy a legjobb szinkronszínészeket olyan sokat foglalkoztatják. Érdekes, különleges világgal találkoztam a szinkronstúdióban, érzékelhető, hogy valami fantasztikus dolgot alkotok ott a rendezővel, a felvételvezetővel és a technikai személyzettel, de a legérdekesebb, hogy a végeredményt csak a moziban látjuk, halljuk vissza – mondta Abaházi.

Abaházi Csaba (alsó sor, balra) már megszokta a mikrofonos munkákat, ez mégis más volt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.