2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb XVII.kerület

Szinkronszínésznek állt Abaházi

A kerületben élő Abaházi Csaba az éneklés és a rádiós műsorvezetés után egy újabb műfajban próbálta ki magát. A múlt héten mozikba került Gru 3. című animációs film egyik szereplőjének kölcsönözte a hangját a Sláger FM reggeli műsorának vezetője.

– Nagyon szerettem, de rá kellett jönnöm, hogy a szinkronizálás egy szakma, nem véletlen, hogy a legjobb szinkronszínészeket olyan sokat foglalkoztatják. Érdekes, különleges világgal találkoztam a szinkronstúdióban, érzékelhető, hogy valami fantasztikus dolgot alkotok ott a rendezővel, a felvételvezetővel és a technikai személyzettel, de a legérdekesebb, hogy a végeredményt csak a moziban látjuk, halljuk vissza – mondta Abaházi.

Abaházi Csaba (alsó sor, balra) már megszokta a mikrofonos munkákat, ez mégis más volt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.