2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb XVII.kerület

Szinkronszínésznek állt Abaházi

A kerületben élő Abaházi Csaba az éneklés és a rádiós műsorvezetés után egy újabb műfajban próbálta ki magát. A múlt héten mozikba került Gru 3. című animációs film egyik szereplőjének kölcsönözte a hangját a Sláger FM reggeli műsorának vezetője.

– Nagyon szerettem, de rá kellett jönnöm, hogy a szinkronizálás egy szakma, nem véletlen, hogy a legjobb szinkronszínészeket olyan sokat foglalkoztatják. Érdekes, különleges világgal találkoztam a szinkronstúdióban, érzékelhető, hogy valami fantasztikus dolgot alkotok ott a rendezővel, a felvételvezetővel és a technikai személyzettel, de a legérdekesebb, hogy a végeredményt csak a moziban látjuk, halljuk vissza – mondta Abaházi.

Abaházi Csaba (alsó sor, balra) már megszokta a mikrofonos munkákat, ez mégis más volt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.