2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Tinisztárok sikere a kifutón

A tizedik Ezüstpart Szépe szépségversenyen nem volt nehéz dolga a zsűrinek. Teljes egyetértésben választották meg a díjazottakat, akik közül ketten is szerepelnek a népszerű online tinisorozatban, a Középsuliban.

A szépségek a Réthy Fashion izgalmas farmer ruháiban, bikiniben és kisestélyiben is végig vonultak a kifutón. A királynőnek járó korona végül a 19 éves budapesti Hermesz Tímea fejére került, aki kék bikinijében varázsolta el a közönséget.


Udvarhölgyei Kohl Kitti (16) és Ludman Fruzsina (17) lettek. Dobos Imre, szervező a Diamond Models Rivercast nevében elmondta, hogy a versenyben nincsenek megkötések, bárki jelentkezhet, és aki sikeresen továbbjut a casingon, nem csak a kifutóra léphet fel, hanem számára minden ingyenes a verseny hétvégéjén, a siófoki Ezüstpart Hotelben. A versenyt megelőző napon sportversenyen mérették meg magukat a szépségek, ahol nem csak azt figyelte a zsűri, hogy áll a feszülős naci rajtuk, hanem azt is, milyen ügyesek a tornapályán. Bár mindenki jól teljesített, a Miss Sport díjat Járóka Fanni vitte haza. Az idei Miss Fashion Horváth Júlia lett, akit a Középsuli című online tinisorozatból is ismerhet a nagyérdemű. Kemény Zsanett, a Miss Bikini címet elnyerő hölgy is szerepel a sorozatban, nem csoda, hogy ujjongva tomboltak a fiatalok a nézőtéren. A Frissmédia különdíját a meseszép felvidéki modell, Pásztor Orsolya vihette haza.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.