EUR: 325,41 Ft
CHF: 279,82 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Miskolc

Tour de Hongrie – Átrobogott a mezőny a városon

Múlt hét szombaton érkezett Miskolcra az idei Tour de Hongrie verseny mezőnye. A bükki szakasz rendesen megizzasztotta a versenyzőket. Miskolc a város eddigi legnagyobb bringás bulijával készült az eseményre.

Miskolcon volt a negyedik szakasz – fotó: Lokál

Miskolcot is érintette az idei Tour de Hongrie verseny, méghozzá kiemelt szerepet kapott, hiszen ezúttal nálunk rendezték a nemzetközi kerékpárosverseny királyetapját múlt hét szombaton. A karcagi rajtnál Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter köszöntötte a Miskolcig tartó 177 kilométernek nekivágó mezőnyt.


Egész napos kerékpáros programok várták a miskolciakat a Szent István téren – fotó: Lokál

A nagy melegben is jelentős tömeg várta a versenyzőket az egész napos miskolci programsorozat végén. A sprintbefutóra együtt érkezett az élboly, ebben a kolumbiai Daniel Jaramillo volt a leggyorsabb, így a sárga trikót is ő viselheti az utolsó etapon. Legjobb magyarként Lovassy Krisztián a 9. helyen végzett.

A díjakat Kriza Ákos polgármester adta át a helyezetteknek – fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.