EUR: 324,02 Ft
CHF: 283,14 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Miskolc

Tour de Hongrie – Átrobogott a mezőny a városon

Múlt hét szombaton érkezett Miskolcra az idei Tour de Hongrie verseny mezőnye. A bükki szakasz rendesen megizzasztotta a versenyzőket. Miskolc a város eddigi legnagyobb bringás bulijával készült az eseményre.

Miskolcon volt a negyedik szakasz – fotó: Lokál

Miskolcot is érintette az idei Tour de Hongrie verseny, méghozzá kiemelt szerepet kapott, hiszen ezúttal nálunk rendezték a nemzetközi kerékpárosverseny királyetapját múlt hét szombaton. A karcagi rajtnál Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter köszöntötte a Miskolcig tartó 177 kilométernek nekivágó mezőnyt.


Egész napos kerékpáros programok várták a miskolciakat a Szent István téren – fotó: Lokál

A nagy melegben is jelentős tömeg várta a versenyzőket az egész napos miskolci programsorozat végén. A sprintbefutóra együtt érkezett az élboly, ebben a kolumbiai Daniel Jaramillo volt a leggyorsabb, így a sárga trikót is ő viselheti az utolsó etapon. Legjobb magyarként Lovassy Krisztián a 9. helyen végzett.

A díjakat Kriza Ákos polgármester adta át a helyezetteknek – fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.