EUR: 322,88 Ft
CHF: 285,50 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb Hódmezővásárhely

Trombita harsog, dob pereg!

Június végén nemcsak a Sörfeszt 3.0 rázta fel Hódmezővásárhelyt, hanem a 11. Dél-alföldi Katonazenekari Fesztivál is, amelynek a város adott otthont.

Három zenekar gondoskodott arról, hogy a vásárhelyi közönség jól mulasson, miközben egyrészt élvezik a zenét, másrészt szemükkel kísérik a katonák gyepshow-ját. Ugyanis egy-egy ilyen katonazenekari találkozóra, fesztiválra komoly koreográfiával készülnek a csapatok. Versengésről azonban szó sincs, inkább kiegészítik egymást a zenekarok, színesítve a felhozatalt. Debrecenből és Szolnokról is érkeztek zenekarok, és természetesen a házigazda Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar is elkápráztatta a nagyérdeműt.

A debreceni, a szolnoki és a hódmezővásárhelyi katonazenekarok kápráztatták el a közönséget.

Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.