2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb Hódmezővásárhely

Trombita harsog, dob pereg!

Június végén nemcsak a Sörfeszt 3.0 rázta fel Hódmezővásárhelyt, hanem a 11. Dél-alföldi Katonazenekari Fesztivál is, amelynek a város adott otthont.

Három zenekar gondoskodott arról, hogy a vásárhelyi közönség jól mulasson, miközben egyrészt élvezik a zenét, másrészt szemükkel kísérik a katonák gyepshow-ját. Ugyanis egy-egy ilyen katonazenekari találkozóra, fesztiválra komoly koreográfiával készülnek a csapatok. Versengésről azonban szó sincs, inkább kiegészítik egymást a zenekarok, színesítve a felhozatalt. Debrecenből és Szolnokról is érkeztek zenekarok, és természetesen a házigazda Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar is elkápráztatta a nagyérdeműt.

A debreceni, a szolnoki és a hódmezővásárhelyi katonazenekarok kápráztatták el a közönséget.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.