EUR: 312,18 Ft
CHF: 261,47 Ft
2018. április 24., kedd
György

Belföld

Tuzson: Az európai politikának az európai emberek véleményére kell épülnie

Akkor működik jól Európa, ha az európai politika nem az európai vezetés, hanem az európai polgárok véleményére épül – hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence szerint az európai polgárok is hasonlóan látják az eseményeket, látják, hogy Európában veszélybe került a biztonság.


Az államtitkár kiemelte, Soros György és az általa finanszírozott szervezetek nagy nyomást gyakorolnak a magyar kormányra és Európa vezetőire, hogy a migránsokat támogassák és engedjék be Európába.

Tuzson Bence szerint a következő időszak nagy küzdelme az lesz, hogy Magyarország és Európa ellen tudjon állni ennek a nyomásnak. Az államtitkár biztos abban, hogy ebben a küzdelemben a magyar kormány és a magyar emberek is kemény kiállást fognak tanúsítani.

Azt is remélik, hogy Európa is ellen fog állni a Soros-tervnek, nem fogja engedni, hogy évente egymillió embert telepítsenek az Európai Unió területére – fejtette ki az államtitkár.

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Az elmúlt tíz évben Budapest lett a „filmesek Mekkája.” A legnézettebb francia tévé, a TF1 stábja 12 perces riportban kereste a választ arra, hogy minek köszönhető a magyar főváros vonzereje.

  • Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

    Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

    Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék hétfőn nem jogerősen azt a férfit, aki egy fejszével agyonverte a szomszédját 2016 májusában, a baranyai Túronyban – közölte a bíróság a honlapján.