EUR: 322,00 Ft
CHF: 281,43 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Tuzson: Az európai politikának az európai emberek véleményére kell épülnie

Akkor működik jól Európa, ha az európai politika nem az európai vezetés, hanem az európai polgárok véleményére épül – hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence szerint az európai polgárok is hasonlóan látják az eseményeket, látják, hogy Európában veszélybe került a biztonság.


Az államtitkár kiemelte, Soros György és az általa finanszírozott szervezetek nagy nyomást gyakorolnak a magyar kormányra és Európa vezetőire, hogy a migránsokat támogassák és engedjék be Európába.

Tuzson Bence szerint a következő időszak nagy küzdelme az lesz, hogy Magyarország és Európa ellen tudjon állni ennek a nyomásnak. Az államtitkár biztos abban, hogy ebben a küzdelemben a magyar kormány és a magyar emberek is kemény kiállást fognak tanúsítani.

Azt is remélik, hogy Európa is ellen fog állni a Soros-tervnek, nem fogja engedni, hogy évente egymillió embert telepítsenek az Európai Unió területére – fejtette ki az államtitkár.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kinevezték az új egészségügyért felelős államtitkárt

  Kinevezték az új egészségügyért felelős államtitkárt

  Horváth Ildikó orvost nevezte ki a köztársasági elnök – Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének javaslatára – keddtől az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkárává – közölte a tárca közleményben.

 • Gázolt a vonat Vácnál, az áldozat meghalt

  Gázolt a vonat Vácnál, az áldozat meghalt

  Halálra gázolt egy nemzetközi gyorsvonat egy embert Vácnál, a nyílt vasúti pályán kedd délelőtt – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

 • Droggal kereskedett egy család Siklóson

  Droggal kereskedett egy család Siklóson

  Bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt ítélt nem jogerősen több éves börtönbüntetésre egy négytagú családot a Siklósi Járásbíróság, két társukra pedig felfüggesztett szabadságvesztést szabtak ki – közölte kedden a Pécsi Törvényszék az MTI-vel.