2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Belföld

Tuzson: Az európai politikának az európai emberek véleményére kell épülnie

Akkor működik jól Európa, ha az európai politika nem az európai vezetés, hanem az európai polgárok véleményére épül – hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence szerint az európai polgárok is hasonlóan látják az eseményeket, látják, hogy Európában veszélybe került a biztonság.


Az államtitkár kiemelte, Soros György és az általa finanszírozott szervezetek nagy nyomást gyakorolnak a magyar kormányra és Európa vezetőire, hogy a migránsokat támogassák és engedjék be Európába.

Tuzson Bence szerint a következő időszak nagy küzdelme az lesz, hogy Magyarország és Európa ellen tudjon állni ennek a nyomásnak. Az államtitkár biztos abban, hogy ebben a küzdelemben a magyar kormány és a magyar emberek is kemény kiállást fognak tanúsítani.

Azt is remélik, hogy Európa is ellen fog állni a Soros-tervnek, nem fogja engedni, hogy évente egymillió embert telepítsenek az Európai Unió területére – fejtette ki az államtitkár.

Kapcsolódó Cikkek

  • A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét

    A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét

    Üzletrész-adásvételi szerződést írt alá Scheer Sándor vállalkozóval a McDonald’s Corporation, a megállapodás értelmében a McDonald’s a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra ruházza át, aki Developmental Licensee (franchise) partnerként fejleszti és üzemelteti a piacon működő McDonald’s éttermeket – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

  • Országgyűlés Hivatala: Legitim a szavazógépek működése

    Országgyűlés Hivatala: Legitim a szavazógépek működése

    Az Országgyűlés Hivatalának álláspontja nem változott, továbbra is szabályosnak tartják a szavazógépek kártya nélküli működését – közölte a hivatal az MTI-vel, miután Demokratikus Koalíció (DK) pénteken sajtótájékoztatón arra kérte Kövér László házelnököt, adjon engedélyt az ellenzéki pártoknak a parlament elektronikus szavazógépeinek és az azokat működtető rendszernek az átvizsgáltatására.