2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Hódmezővásárhely

Új beléptetőrendszer a Gyarmati Dezső Sportuszodában

Heteken belül életbe léphet a Gyarmati Dezső Sportuszoda új beléptetőrendszere. A célja ennek a beruházásnak többek között az volt, hogy a szolgáltatásokat külön lehessen megvásárolni, így mindenki azért fizet, amit igénybe vesz.

Az egyes kategóriákhoz időkorlátok tartoznak majd az új beléptetőrendszer alapján.

Ennek fényében különféle kategóriák lesznek érvényben a tervek szerint, amelyekhez időkorlátok is társulnak majd, ez utóbbi alól természetesen kivételt képez az egész napra megvásárolt szolgáltatás. – Egy sportolói „jegy” például 3 órára biztosít majd bent tartózkodást. Amennyiben a sportolói belépő birtokosa a határidőt túllépve továbbra is az uszoda területén tartózkodik, úgy pótdíj fizetésére lesz köteles. E pótdíj mértéke 10 forint/perc, mely a 3 órás időtartam leteltét követően minden megkezdett perc után lesz fizetendő – mondta Fekete Ferenc önkormányzati képviselő.


Fekete Ferenc önkormányzati képviselő

Annak, aki gyógykezeléseket vesz igénybe, előreláthatólag 90 perce lesz összesen – a 45 perces kezeléssel együtt. A belépők különféle színű karórák lesznek, ezen eszközök segítségével léphetünk be a strand területére. Az eltelt időt nekünk kell figyelni, nem jelzi az óra, ha lejárt a megvásárolt szolgáltatás ideje. Azt, hogy a vendégek azon a területen tartózkodnak-e, amire „jegyet” váltottak, az úszómesterek fogják figyelni. Azoknak a szülőknek, akik úszni viszik gyermekeiket, meg kell majd vásárolniuk a kísérő belépőt-órát, illetve a lelátóra is szükséges lesz belépőt váltani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.