EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Hódmezővásárhely

Új beléptetőrendszer a Gyarmati Dezső Sportuszodában

Heteken belül életbe léphet a Gyarmati Dezső Sportuszoda új beléptetőrendszere. A célja ennek a beruházásnak többek között az volt, hogy a szolgáltatásokat külön lehessen megvásárolni, így mindenki azért fizet, amit igénybe vesz.

Az egyes kategóriákhoz időkorlátok tartoznak majd az új beléptetőrendszer alapján.

Ennek fényében különféle kategóriák lesznek érvényben a tervek szerint, amelyekhez időkorlátok is társulnak majd, ez utóbbi alól természetesen kivételt képez az egész napra megvásárolt szolgáltatás. – Egy sportolói „jegy” például 3 órára biztosít majd bent tartózkodást. Amennyiben a sportolói belépő birtokosa a határidőt túllépve továbbra is az uszoda területén tartózkodik, úgy pótdíj fizetésére lesz köteles. E pótdíj mértéke 10 forint/perc, mely a 3 órás időtartam leteltét követően minden megkezdett perc után lesz fizetendő – mondta Fekete Ferenc önkormányzati képviselő.


Fekete Ferenc önkormányzati képviselő

Annak, aki gyógykezeléseket vesz igénybe, előreláthatólag 90 perce lesz összesen – a 45 perces kezeléssel együtt. A belépők különféle színű karórák lesznek, ezen eszközök segítségével léphetünk be a strand területére. Az eltelt időt nekünk kell figyelni, nem jelzi az óra, ha lejárt a megvásárolt szolgáltatás ideje. Azt, hogy a vendégek azon a területen tartózkodnak-e, amire „jegyet” váltottak, az úszómesterek fogják figyelni. Azoknak a szülőknek, akik úszni viszik gyermekeiket, meg kell majd vásárolniuk a kísérő belépőt-órát, illetve a lelátóra is szükséges lesz belépőt váltani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.