2019. február 17., vasárnap
Donát

Egyéb Hódmezővásárhely

Új beléptetőrendszer a Gyarmati Dezső Sportuszodában

Heteken belül életbe léphet a Gyarmati Dezső Sportuszoda új beléptetőrendszere. A célja ennek a beruházásnak többek között az volt, hogy a szolgáltatásokat külön lehessen megvásárolni, így mindenki azért fizet, amit igénybe vesz.

Az egyes kategóriákhoz időkorlátok tartoznak majd az új beléptetőrendszer alapján.

Ennek fényében különféle kategóriák lesznek érvényben a tervek szerint, amelyekhez időkorlátok is társulnak majd, ez utóbbi alól természetesen kivételt képez az egész napra megvásárolt szolgáltatás. – Egy sportolói „jegy” például 3 órára biztosít majd bent tartózkodást. Amennyiben a sportolói belépő birtokosa a határidőt túllépve továbbra is az uszoda területén tartózkodik, úgy pótdíj fizetésére lesz köteles. E pótdíj mértéke 10 forint/perc, mely a 3 órás időtartam leteltét követően minden megkezdett perc után lesz fizetendő – mondta Fekete Ferenc önkormányzati képviselő.


Fekete Ferenc önkormányzati képviselő

Annak, aki gyógykezeléseket vesz igénybe, előreláthatólag 90 perce lesz összesen – a 45 perces kezeléssel együtt. A belépők különféle színű karórák lesznek, ezen eszközök segítségével léphetünk be a strand területére. Az eltelt időt nekünk kell figyelni, nem jelzi az óra, ha lejárt a megvásárolt szolgáltatás ideje. Azt, hogy a vendégek azon a területen tartózkodnak-e, amire „jegyet” váltottak, az úszómesterek fogják figyelni. Azoknak a szülőknek, akik úszni viszik gyermekeiket, meg kell majd vásárolniuk a kísérő belépőt-órát, illetve a lelátóra is szükséges lesz belépőt váltani.

Kapcsolódó Cikkek