2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Győr

Új utcatáblák a belvárosban


Fotó: O. Jakócs Péter

Nyáron mintegy kétszáz utcatáblát szerelnek fel a győri sétálóövezetben, de más városrészekben is tervezik a táblák megújítását. A történelmi környezetnek megfelelő küllemű táblák nagyobbak, mint a korábbiak, így jobban olvashatók, illetve az egykori kerületfeltüntetés helyett az informatívabb városrésznevet tüntették fel rajtuk. A táblák nagy részét már az EYOF-ig, a többit a nyár folyamán szerelik fel a belvárosban. Ráadásul a belváros szépítéséhez és tisztán tartásához 115 új szemetest is kihelyeznek majd.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.