2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb Győr

Új utcatáblák a belvárosban


Fotó: O. Jakócs Péter

Nyáron mintegy kétszáz utcatáblát szerelnek fel a győri sétálóövezetben, de más városrészekben is tervezik a táblák megújítását. A történelmi környezetnek megfelelő küllemű táblák nagyobbak, mint a korábbiak, így jobban olvashatók, illetve az egykori kerületfeltüntetés helyett az informatívabb városrésznevet tüntették fel rajtuk. A táblák nagy részét már az EYOF-ig, a többit a nyár folyamán szerelik fel a belvárosban. Ráadásul a belváros szépítéséhez és tisztán tartásához 115 új szemetest is kihelyeznek majd.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.