EUR: 325,95 Ft
CHF: 294,54 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Vona Gábor már a nyugdíjasokon is gúnyolódik

A Jobbik elnökének most aztán komolyan elgurulhattak a gyógyszerei. Megszégyenítő stílusban minősíti Vona Gábor a nyugdíjasokat a közösségi oldalán megosztott egyik posztjába. A pártelnököt még az sem érdekli, hogy ezzel közel 3 millió időskorú lelkébe gázol bele, de nagyon durván.

Olyan szavakat enged meg magának, amelyet egy civil jóérzésű fiatalember se engedne meg magának, nemhogy egy politikus, pláne pártelnök – írja az Origo. Az már egyértelmű, hogy nem a Simicska Lajos által biztosított hirdetési plakátfelületeken nyomatott kampány alapján kell megítélni a pártot, ahogy Vona Gábort sem, hiszen a harmincas éveinek vége felé járó Jobbik elnök egy laza Facebook poszttal simán egyértelművé tette, hogy mi is a véleménye a magyar nyugdíjasokról. Felháborító, hogy Vona ezeken az embereken gúnyolódik.


Vona Gábor Orbán Viktor tusványosi beszéde napján fakadt ki a nyugdíjasokra. A Facebookon közölt írásából a sorok között kiderül, hogy ostobának és szinte már veszélyesnek tartja a nyugdíjasokat, különösen a „viktorániusokat”, ahogy ő az Orbán Viktort támogató időseket gúnyolja – írja az internetes lap.

Vona bejegyzésében arra is kitér, hogy az egyik utcai fórumán látott nyugdíjasokat, „akiknek a szemükben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt, miközben húzták a kis bevásárló kocsijukat és a TV2-s hazugságokat ismétlik”.


A pártelnök most ezzel egyértelművé tette, hogy ha a nyugdíjasok egy kis megértésre, együttérzésre vágytak volna, azt Vona Gábornál kell keresni.

Íme, a teljes bejegyzés! Olvassa el Ön is Vona Gábor megalázó eszmefuttatását a nyugdíjasokról:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A fiatalok a magyarság jövőjének zálogai a Kárpát-medencében

  A fiatalok a magyarság jövőjének zálogai a Kárpát-medencében

  A fiatalok a magyarság jövőjének zálogai a Felvidéken és az egész Kárpát-medencében – jelentette ki Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa a felvidéki magyar fiatalok legrégebbi hagyományokra visszatekintő nyári rendezvényének, a Gombaszögi Nyári Tábornak a megnyitóján kedden.

 • Újra 30°C fölé emelkedik a hőmérő higanyszála

  Újra 30°C fölé emelkedik a hőmérő higanyszála

  Kedden és szerdán is gomolyfelhős idő várható sok napsütéssel az ország döntő részén csapadék nélkül. Ugyanakkor kedden délután az északi megyesávban, szerdán pedig az északkeleti megyékben elvétve futó zápor esetleg előfordulhat, sőt szerda késő este a nyugati határvidékre is besodródhat Ausztria felől egy-egy zápor, netán zivatar.

 • Deutsch Tamás: Az EB új elnöke tegyen meg mindent a bevándorlás megállításáért

  Deutsch Tamás: Az EB új elnöke tegyen meg mindent a bevándorlás megállításáért

  Az Európai Unió külső határainak megvédésével a bevándorlást meg kell állítani, az uniós szerződésekben rögzített módon a nemzeti identitást tiszteletben kell tartani, és a közép-európai országok uniós támogatási forrásainak mértékét fenn kell tartani – jelenttette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén kedden.