2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Program

A Halott Pénz nyitja a szeptembert a Budapest Parkban!

Anglia fénymásoló-szalonjai helyett a magyar zenei színpadokat hódította meg Marsalkó Dávid, azaz a Halott Pénz. Hazánk jelenlegi legsikeresebb csapata szeptember elsején a Budapest Parkban ad – szokás szerint nagyszerű hangulatú – koncertet.

Kevesen tudják, hogy a Halott Pénz eredetileg egy személyben Marsalkó Dávidod jelentette.  A fiatal pécsi fiú az anyagi okok befuccsolt teniszpályafutása után menekült a zenébe, fájdalmát szerette volna kiírni magából. Az más kérdés, hogy a korábbi tenisz magyar bajnok énekesi karrierje csak nem akart beindulni, ezért Dávid már „le is stoppolt” egy frankó fénymásolói állást Londonban.
Ám hogy milyen kis dolgok változtathatják meg az ember életét azt bizonyítja, hogy az utazás előtt leforgatott klip, az Ángárd siker lett.


A raper Halott Pénzből 2013-ben aztán a héttagú Halott Pénz zenekar lett, melynek a dalai milliós nézettség felett vannak, és ma már kihagyhatatlan szerepet játszik bármelyik magyar fesztiválon, sőt, a nézők mindenhol egymás sarkát tapossák egy-egy belépőért.

Bevett szokás, hogy a csapat a Budapest Parkban kétszer is fellép a nyár során

Az biztos, hogy sem egy magyar teniszkarrierért, sem egy londoni fénymásolói állásért nem osztogatnak Viva Comet, Petőfi vagy épp Fonogram-díjjat, márpedig a csapat mindezt már begyűjtötte.
A nyár természetesen koncertek sorával telt, és bár a szezon előtt már egyszer fellépet a csapat a Budapest Parkban, immár bevett szokás, hogy a csapat a nyarat is a város legnagyobb szabadtéri színpadán zárja.
Erre idén szeptember 1-én kerül sor, A Budapest Parkos fellépés jó hangulata pedig garantált!

Kapcsolódó Cikkek