EUR: 311,38 Ft
CHF: 270,62 Ft
2017. október 09., hétfő
Dénes

Belföld

A Momentum pénzügyi igazgatója lett a HVG vezérigazgatójának a fia

Szauer Péter, a HVG Kiadó tulajdonos vezérigazgatójának a fia, Szauer Tamás a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója – értesült a Magyar Idők.

Újabb, a balliberális elit egyik meghatározó alakjának gyerekéről derül ki, hogy a budapesti olimpiát megfúró Momentumban tölt be vezető pozíciót. A párttá vált mozgalom egyik igazgatója ­Szauer Tamás, a HVG Kiadó tulajdonos vezérigazgatójának, Szauer Péternek a fia. A Magyar Idők megkeresésére a Momentumnál közölték, hogy ­Szauer Tamás pénzügyi igazgatóként dolgozik, és a párt költségvetésének tervezéséért felel – írja a lap.

A párt új pénzügyi igazgatója a londoni Cass Business Schoolban, az ­Imperial College London egyetemen szerzett mesterdiplomát menedzsment szakon.

Mint arról már beszámoltunk, a pártban nem egy vezető politikus szülőkkel büszkélkedhet.

Ilyen Mécs János, Donáth Anna Júlia, Radnóti András és Tabajdi Péter is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán: Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában

    Orbán: Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában

    Európában ma kétfajta ország létezik: ahol biztonságos az élet és ahol nem az; Magyarország a legbiztonságosabbak egyike, köszönhetően jó rendőreinek – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Hősök terén, a rendőrség állományába kinevezett 227 tiszthelyettes ünnepélyes eskütételén és a rendőrség új szolgálati gépjárműveinek szemléjén.

  • Kétharmaddal vezet a Fidesz

    Kétharmaddal vezet a Fidesz

    Kétharmados többséget szerezne a Fidesz-KDNP a szeptemberi közvélemény-kutatások összesített eredménye alapján az Országgyűlésben, ha most lennének a választások – derült ki az Origo által készített mandátumbecslésből.