2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Program

A világ minden Tállya: Borbás Marcsi az Oroszlánosban

Történelmi gasztrovigasságok az Oroszlános Borhotelben.

Tállya esszenciája Marcsival


Havonta jelentkező programsorozat Marcsi irányításával, mely egy-egy különleges helyi téma, történelmi személyiség apropóján, különleges gasztronómiai alapanyagokat felsorakoztatva kínál különleges szellemi és kulináris élményt az Oroszlános Borhotel vendégeinek. A rendezvények hangulata vidám, érzelmi hatásra törekvő, de egyszersmind elgondolkodtató is.

Marcsi Tállyát választja…

A rendezvénysorozat kommunikációja Marcsi ajánlására épül, mely személyes élményeken alapul. A környék egyedülálló miliője és történelmi háttere inspirálja őt a programok kiötlésére és népszerűsítésére. Mindezekhez hiteles, stílusos otthont ad az Oroszlános Borhotel, mely Marcsi partnere a gasztronómiai kalandozásokban és a vonzó vendéglátásban. Marcsi és csapata kidolgozza az események kreatív ötletét, gasztronómiai kínálatát, kulturális programját. Ezek alapján a rendezvénysorozatot az Oroszlános Borhotel csapata szervezi meg és bonyolítja le. Marcsi beharangozza az éppen aktuális tállyai eseményt honlapján és Facebook-oldalán.

Marcsi az Oroszlánosban

Marcsi két alkalommal személyesen is részt vesz a tállyai rendezvényen. A Borhotel vendégei előtt lehetőség nyílik, hogy személyesen ismerhessék meg a népszerű tévést, eltöltve a társaságában egy exkluzív estét, miközben megkóstolják az általa alkotott ételsort.

Szeptember 22., péntek:

  • Oroszlános hotel és Pince bemutatás asszúkostolóval
  • BBQ vacsora az udvaron
  • “szerencsejáték est” a pincében

Szeptember 23., szombat:

  • Interaktív kádárbemutató
  • Kerti parti ebéd
  • Európa Centrum – autetntikus szüreti bemutató
  • Borbás Marcsi programest – vacsora, sztárvendég, zene

Szeptember 24., Vasárnap:

  • Záró Quiz játék – nyereménykiosztás, díjazás

 

 

http://www.facebook.com/tallyaertegyesulet/

http://tallyaertegyesulet.com

Kapcsolódó Cikkek