2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Ashton Kutcherék a nyolcadik kerületben választottak ovit

Mila Kunis és Ashton Kutcher úgy jártak-keltek a fővárosban és környékén, mintha mindig Budapesten éltek volna. A színészek kislányukat, Whyattet ráadásul egy józsefvárosi oviba is beíratták.

– Világsztároktól szokatlan módon kivételesen barátságosak, érdeklődők és alkalmazkodók voltak Kutcherék – kezdte lapunknak a The English Garden Nursery and Pre-School egyik munkatársa. – Whyattet általában felváltva hozták-vitték. Hol Ashton, hol Mila vagy a dadus, akinek segítségével nagyon hamar beilleszkedett a kislány a közösségbe.


Két-három napnál nem is kellett több neki, és máris itt tudták hagyni, teljesen a mi gondunkra bízva. Sokat játszott a többiekkel, barátságos és közvetlen volt, mint a szülei. Még arról sem tudok beszámolni, hogy lett volna olyan étel, amit nem szeret, vagy játék, amihez nem volt kedve. A nyári táboraink alatt sok egyéb mellett kézműves-foglalkozásokkal kötjük le a gyerekeket, Whyatt ezeket kifejezetten szerette – mondta.


A sztárpár az első látogatás alkalmával tudta, hogy kislányuknak megfelelő helyet tud biztosítani a nyolcadik kerületi óvoda, annak ellenére, hogy többen óva intették őket a környéktől. – A nyolcadik kerületről előzőleg nem volt túl jó képe a sztárpárnak, mert sokan figyelmeztették őket, hogy ha tehetik, kerüljék el. De nagyon megtetszett nekik az intézményünk, így mégis mellettünk döntöttek – mesélte az óvoda munkatársa.


Ashton és Mila egyébként saját lakást béreltek a városban, a vizes vb helyszínein és a Sziget Fesztiválon is megfordultak, valamint belvárosi éttermekben és Szentendrén is jártak. Mindenhol közvetlenek voltak, és testőrök nélkül jelentek meg.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Csepregi Éva babázni szeretne

  Csepregi Éva babázni szeretne

  Vajon készül-e a nagymamaságra Csepregi Éva, és hány unokát szeretne? A Neoton Família énekese és fia, Dávid közös próbáján járt a Családvarázs.

 • Maratonra készül Benkő Dániel

  Maratonra készül Benkő Dániel

  Az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani Benkő Dánielről, hosszú időre elvonult a nyilvánosság elől. A Lokál most megkereste a lantművészt, aki nem mindennapi hírrel szolgál, a zenész elárulta, hogy 72 évesen nekivág a maratonnak.

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.