EUR: 326,02 Ft
CHF: 283,29 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Belföld

Az MSZP kiegyezik a DK-val?

A fővárosi szocialisták mindenképpen meg fognak egyezni a DK-val a tizennyolc budapesti választókerület jelöltjeiről, októberre meglesznek a nevek is – írja a Magyar Hírlap forrásaikra hivatkozva, akik szerint Botka László a párt vidéki bázisain sokkal inkább keresztül tudja vinni akaratát.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az MSZP miniszterelnök-jelölt szerint legfeljebb egy Gyurcsány Ferenc nélküli DK-val szabadna csak összefogni. Ezt azonban Molnár Zsolt nyíltan kritizálta.


A Magyar Hírlap beszámolója szerint, több forrásuk is megjegyezte, hogy Budapest tizennyolc választókerületében egészen bizonyosan lesz megállapodás az MSZP és a DK között. „

Hogy hogyan, azt ma még nem lehet pontosan tudni, de biztosan lesz, az MSZP Budapesten nagyon erős, nem enged Botkának a Gyurcsány-kérdésben, úgyhogy a volt kormányfő a fővárosi jelöltek között lesz” – jegyezte meg egy forrás a lapnak, hozzátéve, hogy ez az idilli állapot októberre egészen biztosan beköszönt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A politikai korrektség nyomában

  A politikai korrektség nyomában

  A politika arról szól, hogy az ember kapcsolódik-e saját hagyományaihoz, kultúrájához, vagy nem. A Nyugat a folyamatos hanyatlás állapotában van, ugyanakkor megvan arra is a képessége, hogy visszavágjon, hogy újra megszervezze saját magát.

 • Színesre sikeredett a Momentum új elnöksége

  Színesre sikeredett a Momentum új elnöksége

  Az országgyűlési választáson kudarcot szenvedő Momentum új elnökségéről készített körképet a Figyelő. A Figyelőnek nyilatkozó elnökségi tagok elárulták, hogy nemmel szavaznának a Stop Soros törvénycsomagra és hiányolják a szolidaritást a kormány bevándorlás-politikájából.

 • Hiába vigasztalják Ákost a barátai

  Hiába vigasztalják Ákost a barátai

  Ákost előszeretettel kezdik ki a balliberális megmondó emberek. Vajon miért? Erről, az elmúlt ötven esztendőről, a migránsválságról és Európa kereszténységéről is beszélgettek az alkotóval.