EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Budapest IV.kerület

Az Újpestből a világ legjobbjai közé!

Óriási lehetőség előtt áll az Újpest jégkorongozója, Karol Csányi. Pontosabban csak volt jégkorongozója, hiszen a három évet lila-fehérben játszó játékos a világ egyik legerősebb bajnokságában, az orosz KHL-ben szereplő Kunlun Red Star Heilongjiang csapatához szerződött.

Carol Csányi a világ egyik legjobb bajnokságába szerződött (fotó: utehoki.hu)

A szlovákiai születésű jégkorongozó 2014-től játszott az Újpestben. Honosítását követően bemutatkozott a magyar válogatottban, áprilisban ott volt a divízió I/A világbajnokságon Kijevben.
– A korábbi edzőm hívott fel, akivel még a Patriot Budapestnél dolgoztam együtt – nyilatkozta Csányi a magyar szövetség honlapjának. – Új csapatom  a második számú orosz bázisú ligában szerepel, ami az élvonal előszobájának felel meg.

A Heilongjiang a KHL-es Kunlun Red Star farmcsapata, szerződése értelmében Csányi mindkét együttesben játszhat.
A tavalyi szezonban a Kunlun a nyolcadik helyen végzett a KHL alapszakaszában, így bejutott a rájátszásba, ahol az alapszakaszgyőztes Metallurg MG ellen léptek pályára, és 4-1-es vereséget szenvedtek. A játékos új edzője az Alekszej Tertyisnij lesz, aki 547 alkalommal lépett pályára az orosz bajnokságban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Piknik a Tisztviselőtelepen

    Piknik a Tisztviselőtelepen

    A hagyományokat követve idén is a Bláthy Ottó utca sarkán lévő tér adott otthont a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület által szervezett Bográcsfesztiválnak.

  • Nem csak a húszéveseké a világ

    Nem csak a húszéveseké a világ

    Nyugdíjas korban is lehet élet az élet, ha élettel töltöd meg! Ez a jelmondata annak az ingyenes programnak, melyet minden péntek délután tartanak a Zuglói Civil Házban és ahol bárki találhat magának sakk, kártya vagy épp társasjáték partnert.