EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Borozzon együtt Jennifer Lawrence-szel!

Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznővel borozhat és piknikezhet együtt Kaliforniában egy jótékony célú játék nyertese.

A még negyven napig tartó játék során 10 dollárt (2600 forint) vagy annál többet lehet felajánlani. A nyertes és egy barátja elutazhat Kaliforniába, ahol egy négycsillagos szállodában fognak lakni.

Együtt borozhatnak – 21 éven aluli vagy absztinens nyertes alkoholmentes italokat fogyaszthat – Jennifer Lawrence-szel és piknikezhetnek vele a szőlőskertekben.

A Represent.Us nevű szervezet önkéntesei szerte az Egyesült Államokban korrupcióellenes törvények elfogadtatásáért harcolnak.

A játékot beharangozó videofelvétel végén Lawrence egy kis játékba kezd, aminek lényege, hogy ki kell találnia, hogy egy bor vagy az egyik filmje kritikáját olvassa.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.