2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Borozzon együtt Jennifer Lawrence-szel!

Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznővel borozhat és piknikezhet együtt Kaliforniában egy jótékony célú játék nyertese.

A még negyven napig tartó játék során 10 dollárt (2600 forint) vagy annál többet lehet felajánlani. A nyertes és egy barátja elutazhat Kaliforniába, ahol egy négycsillagos szállodában fognak lakni.

Együtt borozhatnak – 21 éven aluli vagy absztinens nyertes alkoholmentes italokat fogyaszthat – Jennifer Lawrence-szel és piknikezhetnek vele a szőlőskertekben.

A Represent.Us nevű szervezet önkéntesei szerte az Egyesült Államokban korrupcióellenes törvények elfogadtatásáért harcolnak.

A játékot beharangozó videofelvétel végén Lawrence egy kis játékba kezd, aminek lényege, hogy ki kell találnia, hogy egy bor vagy az egyik filmje kritikáját olvassa.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.