2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Budapest IX.kerület

Buli volt a nyár

Nagy sikerrel zajlott le a Ferencvárosi Művelődési Központ ingyenes nyári programja, ahol a gyermekek és a felnőttek egyaránt jól szórakozhattak.

Játszó szerdát is tartottak a József Attila lakótelepen ( Fotó: Sáfár Tibor)

A szerda és a csütörtök mindig a gyerekeké volt, hiszen a József Attila-lakótelep nagyjátszóterén és a Ferenc téren minden héten gyerekprogramokkal várták a kicsiket. A szervezők igazán kitettek magukért, hiszen a  gyermekszínházi előadások, vásári komédiák mellett kézműves-foglalkozásokon – többek között karkötőfonás, papírsárkány-készítés – szórakozhattak a gyerekek.
Csütörtök este aztán a zeneszerető felnőttek vették birtokba teret, ahol a Zenés esték címmel minden héten ingyenes koncerteken vehettek részt. Fellépett többek között Gyárfás István, Molnár Enikő, a Mydros Görög Zenekar, Demény Gergő, a Bartók Táncegyüttes pedig interaktív néptáncműsort tartott.
A nyári programoknak vége, ám ez nem jelenti azt, hogy kerületünk lakosai szórakozási lehetőség nélkül maradnának. Augusztus 24-e és 27-e között tartják a rengeteg programot és koncertet felvonultató Bakáts Fesztet, amely után indulnak a művelődési központ őszi tanfolyamai, szakkörei, köztük rengeteg újdonsággal.


Kapcsolódó Cikkek