EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,76 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Budapest IX.kerület

Buli volt a nyár

Nagy sikerrel zajlott le a Ferencvárosi Művelődési Központ ingyenes nyári programja, ahol a gyermekek és a felnőttek egyaránt jól szórakozhattak.

Játszó szerdát is tartottak a József Attila lakótelepen ( Fotó: Sáfár Tibor)

A szerda és a csütörtök mindig a gyerekeké volt, hiszen a József Attila-lakótelep nagyjátszóterén és a Ferenc téren minden héten gyerekprogramokkal várták a kicsiket. A szervezők igazán kitettek magukért, hiszen a  gyermekszínházi előadások, vásári komédiák mellett kézműves-foglalkozásokon – többek között karkötőfonás, papírsárkány-készítés – szórakozhattak a gyerekek.
Csütörtök este aztán a zeneszerető felnőttek vették birtokba teret, ahol a Zenés esték címmel minden héten ingyenes koncerteken vehettek részt. Fellépett többek között Gyárfás István, Molnár Enikő, a Mydros Görög Zenekar, Demény Gergő, a Bartók Táncegyüttes pedig interaktív néptáncműsort tartott.
A nyári programoknak vége, ám ez nem jelenti azt, hogy kerületünk lakosai szórakozási lehetőség nélkül maradnának. Augusztus 24-e és 27-e között tartják a rengeteg programot és koncertet felvonultató Bakáts Fesztet, amely után indulnak a művelődési központ őszi tanfolyamai, szakkörei, köztük rengeteg újdonsággal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Piknik a Tisztviselőtelepen

    Piknik a Tisztviselőtelepen

    A hagyományokat követve idén is a Bláthy Ottó utca sarkán lévő tér adott otthont a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület által szervezett Bográcsfesztiválnak.

  • Nem csak a húszéveseké a világ

    Nem csak a húszéveseké a világ

    Nyugdíjas korban is lehet élet az élet, ha élettel töltöd meg! Ez a jelmondata annak az ingyenes programnak, melyet minden péntek délután tartanak a Zuglói Civil Házban és ahol bárki találhat magának sakk, kártya vagy épp társasjáték partnert.