2017. november 02., csütörtök
Achilles

Budapest IX.kerület

Buli volt a nyár

Nagy sikerrel zajlott le a Ferencvárosi Művelődési Központ ingyenes nyári programja, ahol a gyermekek és a felnőttek egyaránt jól szórakozhattak.

Játszó szerdát is tartottak a József Attila lakótelepen ( Fotó: Sáfár Tibor)

A szerda és a csütörtök mindig a gyerekeké volt, hiszen a József Attila-lakótelep nagyjátszóterén és a Ferenc téren minden héten gyerekprogramokkal várták a kicsiket. A szervezők igazán kitettek magukért, hiszen a  gyermekszínházi előadások, vásári komédiák mellett kézműves-foglalkozásokon – többek között karkötőfonás, papírsárkány-készítés – szórakozhattak a gyerekek.
Csütörtök este aztán a zeneszerető felnőttek vették birtokba teret, ahol a Zenés esték címmel minden héten ingyenes koncerteken vehettek részt. Fellépett többek között Gyárfás István, Molnár Enikő, a Mydros Görög Zenekar, Demény Gergő, a Bartók Táncegyüttes pedig interaktív néptáncműsort tartott.
A nyári programoknak vége, ám ez nem jelenti azt, hogy kerületünk lakosai szórakozási lehetőség nélkül maradnának. Augusztus 24-e és 27-e között tartják a rengeteg programot és koncertet felvonultató Bakáts Fesztet, amely után indulnak a művelődési központ őszi tanfolyamai, szakkörei, köztük rengeteg újdonsággal.


Kapcsolódó Cikkek

 • Na végre, igazi színház!

  Na végre, igazi színház!

  Pár napja mutatták be Edward Albee: Mese az állatkertről című drámáját a patinás Fészek Művészklub kupola termébe.

 • Márton-napi libaságok

  Márton-napi libaságok

  Márton napja a karácsony előtti 40 napos böjt előtti utolsó ünnepnap. Ilyenkor nagy evés-ivást rendeztek, hogy a következő esztendőben is bőven legyen mit fogyasztani.

 • Szakápolás otthon

  Szakápolás otthon

  Minden beteg vágya, hogy a gyógyulás vagy a rehabilitáció időszakát otthon, a megszokott, megnyugtató környezetben tölthesse, de olyan profi ápolók segítségével, mint ha kórházban lábadozna.