EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Sport

Cipruson folytatja a felcsúti Maradona?

A Magyar Idők információi szerint a Puskás Akadémia 2 millió eurót, azaz körülbelül hatszázmillió forintot kér a Palermóból hazatért kölcsönjátékosukért, Sallai Rolandért.

A felcsútiak vezetőedzője, Pintér Attila által a mi Maradonánkra keresztelt 20 éves futballistát marasztalta volna az első osztályból kiesett olasz gárda, ám a vételárat sokallták és Sallai sem nagyon akart a Serie B-ben futballozni. A BL-selejtezőben vagy az Európa Liga csoportkörében érdekelt ciprusi Apoel Nicosia szerződtetné, de még nem tudtak megállapodni a vételárról. Sallai felcsúti szerződése egyébként 2018. június 30-án jár le.

Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, ha a ciprusiak addig megállapodnak a Puskás Akadémiával, Sallai újra külföldön futballozhat. Ha nem jön össze az üzlet, akkor a felcsúti Maradona marad az NB I-ben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.