2017. november 23., csütörtök
Kelemen, Klementina

Sport

Cipruson folytatja a felcsúti Maradona?

A Magyar Idők információi szerint a Puskás Akadémia 2 millió eurót, azaz körülbelül hatszázmillió forintot kér a Palermóból hazatért kölcsönjátékosukért, Sallai Rolandért.

A felcsútiak vezetőedzője, Pintér Attila által a mi Maradonánkra keresztelt 20 éves futballistát marasztalta volna az első osztályból kiesett olasz gárda, ám a vételárat sokallták és Sallai sem nagyon akart a Serie B-ben futballozni. A BL-selejtezőben vagy az Európa Liga csoportkörében érdekelt ciprusi Apoel Nicosia szerződtetné, de még nem tudtak megállapodni a vételárról. Sallai felcsúti szerződése egyébként 2018. június 30-án jár le.

Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, ha a ciprusiak addig megállapodnak a Puskás Akadémiával, Sallai újra külföldön futballozhat. Ha nem jön össze az üzlet, akkor a felcsúti Maradona marad az NB I-ben.

Kapcsolódó Cikkek

  • A világ legjobbja lett a vizes vb nyitó előadása

    A világ legjobbja lett a vizes vb nyitó előadása

    Két kategóriában is díjazták a 17. FINA Világbajnokság nyitó előadását a rendezvényszakma Oscar-díjaként is emlegetett, rangos Bea World – Best Event Awards ünnepélyes díjátadó gáláján. Az egyik legfontosabb kategória, a Best Live Entertainment szekció fődíját Káel Csaba, a nyitóesemény főrendezője, a Müpa vezérigazgatója és a produkció látványvilágáért felelő francia kollektíva, az ECA2 vezetője, Jean-Christophe Canizares közösen vette át.