EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Extra

Delhusa Gjon vállalná a szemhéjplasztikát

Egyelőre még nem élt szépészeti műtéttel, de ha úgy látná jónak, gondolkodás nélkül kés alá feküdne és plasztikáztatna Delhusa Gjon. Ám ez még odébb van az eMeRTon-díjas énekes életében, akinél bár nincs napirenden a családalapítás, később azt sem tartja kizártnak.

Delhusa Gjon állítja, olykor maga is megdöbben, hogy a mai napig egy fess, negyvenesnek tűnő férfi pillant vissza rá a tükörből.


– Fogalmam sincs, hogyan csinálom, próbálom kitalálni, miben vagyok más, mint a korombéliek, de nincs titok, nincs recept, én magam is mindennap meglepődöm – mesélte a Lokálnak Gjoni, aki különleges étrendjét azért elárulta.

– Reggel egy nagy pohár vízzel kezdem a napot, majd megiszom két tojás sárgáját, és még a délelőtt folyamán eszem legalább három főtt tojást. Illetve napi egy csomag petrezselymet is biztosan elfogyasztok – mesélte lapunknak a zeneszerző, aki nem kis feltűnést keltve vagány Harley-Davidson motorján érkezett interjúnkra, és rögtön autogramokat osztogatott.


– Volt egy időszak, amikor nagyon túlpörgött az életem, az egyik lábbal az egyik, a másikkal már egy másik színpadon álltam, és nem volt lehetőségem elmerülni a rajongók szeretetében. Ezt bánom, ma már szívesen leállok, és egy aláírás alkalmával beszélgetek is velük – vallotta Gjoni, aki mindig, minden téren szeretné, ha rajongói elégedettek lennének vele.

– Az életem a színpad, és egy előadónak kutya kötelessége figyelni a megjelenésére, óvnia a fizikumát. Szerencsések a genetikai adottságaim, rendszeresen edzek is, ez a valóság, amit látnak rajtam az emberek, de ha valaha indokoltnak látnám, hogy plasztikáztassak, bizony megtenném – árulta el az énekes, aki nem talál kivetnivalót abban, hogy ma már az erősebbik nem képviselői is alávetik magukat szépészeti beavatkozásoknak.

– Drasztikusan sohasem változtatnék a külsőmön, de ha szükségem lenne rá, akkor apróbb trükköket, mint például egy szemhéjplasztika, simán bevállalnék. Mindig is fontos marad számomra a makulátlan megjelenés, amit szerencsére eddig a természet megadott számomra, de nincs baj azzal, ha valaki mást is tesz ezért – mondta az énekes, aki olyannyira jól érzi magát a bőrében, hogy az életébe a gyerek és az unoka is belefér.

– Fannival nincs még ilyen tervünk, de sohase mondd, hogy soha. Engem az évek már mindenre feljogosítanak. A párom egyébként most a küzdelem időszakát éli: végzős fogtechnikus, keresi az útját, tervezi a karrierjét, én pedig mindenben támogatom, így most ez élvez prioritást nálunk, nem a családalapítás. A szabály pedig az, hogy nincs szabály, és a kor egy hasztalan fogalom – tette hozzá Gjoni.

Hiányzik egy Kossuth-díj

Delhusa Gjon a kitüntetéseivel – például a Magyar Köztársaság Érdemkeresztjével és az eMeRTon-díjjal – igazán boldog, sikeres művésznek tartja magát, de a Lokálnak elárulta, hogy valami mégis hiányzik a repertoárjából.

– Ha valaki azt kérdezné, mi az, ami hiányzik, akkor egyértelműen azt válaszolnám: a Kossuth-díj. De ahogy egyszer Kabos László mondta nekem: „mindig akkor adnak az embernek ilyet, amikor már fél lábbal a sírban van” – nevetett fel az énekes, aki szorítana helyet a polcán az életműdíjnak, de addig is gőzerővel dolgozik az új albumán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.