EUR: 310,10 Ft
CHF: 267,93 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Delhusa Gjon vállalná a szemhéjplasztikát

Egyelőre még nem élt szépészeti műtéttel, de ha úgy látná jónak, gondolkodás nélkül kés alá feküdne és plasztikáztatna Delhusa Gjon. Ám ez még odébb van az eMeRTon-díjas énekes életében, akinél bár nincs napirenden a családalapítás, később azt sem tartja kizártnak.

Delhusa Gjon állítja, olykor maga is megdöbben, hogy a mai napig egy fess, negyvenesnek tűnő férfi pillant vissza rá a tükörből.

– Fogalmam sincs, hogyan csinálom, próbálom kitalálni, miben vagyok más, mint a korombéliek, de nincs titok, nincs recept, én magam is mindennap meglepődöm – mesélte a Lokálnak Gjoni, aki különleges étrendjét azért elárulta.

– Reggel egy nagy pohár vízzel kezdem a napot, majd megiszom két tojás sárgáját, és még a délelőtt folyamán eszem legalább három főtt tojást. Illetve napi egy csomag petrezselymet is biztosan elfogyasztok – mesélte lapunknak a zeneszerző, aki nem kis feltűnést keltve vagány Harley-Davidson motorján érkezett interjúnkra, és rögtön autogramokat osztogatott.

– Volt egy időszak, amikor nagyon túlpörgött az életem, az egyik lábbal az egyik, a másikkal már egy másik színpadon álltam, és nem volt lehetőségem elmerülni a rajongók szeretetében. Ezt bánom, ma már szívesen leállok, és egy aláírás alkalmával beszélgetek is velük – vallotta Gjoni, aki mindig, minden téren szeretné, ha rajongói elégedettek lennének vele.

– Az életem a színpad, és egy előadónak kutya kötelessége figyelni a megjelenésére, óvnia a fizikumát. Szerencsések a genetikai adottságaim, rendszeresen edzek is, ez a valóság, amit látnak rajtam az emberek, de ha valaha indokoltnak látnám, hogy plasztikáztassak, bizony megtenném – árulta el az énekes, aki nem talál kivetnivalót abban, hogy ma már az erősebbik nem képviselői is alávetik magukat szépészeti beavatkozásoknak.

– Drasztikusan sohasem változtatnék a külsőmön, de ha szükségem lenne rá, akkor apróbb trükköket, mint például egy szemhéjplasztika, simán bevállalnék. Mindig is fontos marad számomra a makulátlan megjelenés, amit szerencsére eddig a természet megadott számomra, de nincs baj azzal, ha valaki mást is tesz ezért – mondta az énekes, aki olyannyira jól érzi magát a bőrében, hogy az életébe a gyerek és az unoka is belefér.

– Fannival nincs még ilyen tervünk, de sohase mondd, hogy soha. Engem az évek már mindenre feljogosítanak. A párom egyébként most a küzdelem időszakát éli: végzős fogtechnikus, keresi az útját, tervezi a karrierjét, én pedig mindenben támogatom, így most ez élvez prioritást nálunk, nem a családalapítás. A szabály pedig az, hogy nincs szabály, és a kor egy hasztalan fogalom – tette hozzá Gjoni.

Hiányzik egy Kossuth-díj

Delhusa Gjon a kitüntetéseivel – például a Magyar Köztársaság Érdemkeresztjével és az eMeRTon-díjjal – igazán boldog, sikeres művésznek tartja magát, de a Lokálnak elárulta, hogy valami mégis hiányzik a repertoárjából.

– Ha valaki azt kérdezné, mi az, ami hiányzik, akkor egyértelműen azt válaszolnám: a Kossuth-díj. De ahogy egyszer Kabos László mondta nekem: „mindig akkor adnak az embernek ilyet, amikor már fél lábbal a sírban van” – nevetett fel az énekes, aki szorítana helyet a polcán az életműdíjnak, de addig is gőzerővel dolgozik az új albumán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.