2017. november 08., szerda
Zsombor

Életmód

Disney legnagyobb rajongói letarolják az Instagramot

A fiatal sminkes generáció számára az egyik legnagyobb kihívás, hogy kedvenc Disney karaktereik élethű mását elkészítsék. Úgy tűnik, konkurenciát kapott az Instagram eddigi favoritja, Promise Tamang, akit több mint egymillióan követnek, és aki tökéletesen képes átváltozni bármelyik Disney-hercegnővé. A trónbitorló egy francia sminkes, Audrey Logeais, ő a bizarr karaktereket is bevállalja. A párizsi maszkmester kifejezetten a gonosz figurák megformálására specializálódott. – Először pontosan lerajzolom a kiszemelt karakter, hogy megérezzem a jellemét és a kiemelkedő stílusjegyeit – magyarázta Audrey a Daily Mailnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre több nőt érint a cukorbetegség

  Egyre több nőt érint a cukorbetegség

  Magyarországon 772 ezren szenvednek cukorbetegségben, és az adatok szerint a betegek több mint a fele nő – mondta Kempler Péter, a Magyar Diabetes Társaság elnöke a diabétesz világnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

 • Nők a NASA-nál

  Nők a NASA-nál

  A Lego legújabb, Nők a NASA-nál bábuival a NASA fantasztikus női munkatársai előtt szeretne tisztelegni. A készlet Nancy Grace Roman csillagász, Margaret Hamilton informatikus, Sally Ride űrhajós-asztrofizikus és Mae Jemison orvos-űrhajós minifigurája mellett a szakterületüket illusztráló három építményt is tartalmaz.

 • Ezért pörög a lakáspiac

  Ezért pörög a lakáspiac

  Nőtt az eladások száma a hazai ingatlanpiacon éves összesítésben, a fővároson kívül egyre több lakás cserél gazdát. A lakásvásárlók háromnegyede a 30 millió alatti ingatlanokat keresi.

 • Negyvennégy másodpercig bírjuk okostelefon nélkül

  Negyvennégy másodpercig bírjuk okostelefon nélkül

  Magyarországon 3,5 millió ember internetezik a mobilján rendszeresen, amely már a mindennapi életünk szerves részévé vált. Az idei Mobile Hungary konferencia arra fókuszált, hogy hol jelenik meg a különbség a mobil és a web között, hogyan van jelen a mindennapi életünkben és ennek milyen hatása van a kereskedelem, a gazdaság és a kommunikációs folyamatokra.