EUR: 313,02 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Életmód

Disney legnagyobb rajongói letarolják az Instagramot

A fiatal sminkes generáció számára az egyik legnagyobb kihívás, hogy kedvenc Disney karaktereik élethű mását elkészítsék. Úgy tűnik, konkurenciát kapott az Instagram eddigi favoritja, Promise Tamang, akit több mint egymillióan követnek, és aki tökéletesen képes átváltozni bármelyik Disney-hercegnővé. A trónbitorló egy francia sminkes, Audrey Logeais, ő a bizarr karaktereket is bevállalja. A párizsi maszkmester kifejezetten a gonosz figurák megformálására specializálódott. – Először pontosan lerajzolom a kiszemelt karakter, hogy megérezzem a jellemét és a kiemelkedő stílusjegyeit – magyarázta Audrey a Daily Mailnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az a csodálatos fokhagyma

  Az a csodálatos fokhagyma

  Különleges ízjavító hatása miatt a fokhagymát az egész világon kedvelik. Egyes ókori népek varázserőt tulajdonítottak neki, Egyiptomban szent növényként tisztelték.

 • Tokaji Aszú sikere a Világ legnagyobb borversenyén

  Tokaji Aszú sikere a Világ legnagyobb borversenyén

  A Patricius Borház 2007-es évjáratú Tokaji Aszú 6 puttonyos borát a Világ negyedik legjobb édes borának választották, a Best Wine of the World 2017 – a Világ Legjobb Bora 2017 borversenyen, melynek eredményeit a közelmúltban jelentették be.

 • E-matrica: Idén sem kifizetődő a feledékenység

  E-matrica: Idén sem kifizetődő a feledékenység

  Az útdíjfizetési szabályozás alapjait érintő változások léptek életbe január 1-jén. A fontosabb rendelkezések közé tartozik a pótdíj-maximalizálás szabályainak átalakítása, a pótdíjfizetési határidők meghosszabbítása és a kedvezményes különbözeti pótdíj bevezetése.

 • A nyugtalan láb cukorbetegséget is jelezhet

  A nyugtalan láb cukorbetegséget is jelezhet

  A nyugtalanláb-szindróma az érző- és mozgatóidegek zavara, mely az alvászavarok körébe tartozik, és nagyban hátráltatja a pihentető alvást: a benne szenvedő erőteljes késztetést érez alsó végtagjai mozgatására, melyet egyfajta viszkető, bizsergő, égő érzés vált ki.