2018. június 19., kedd
Gyárfás

Életmód

Disney legnagyobb rajongói letarolják az Instagramot

A fiatal sminkes generáció számára az egyik legnagyobb kihívás, hogy kedvenc Disney karaktereik élethű mását elkészítsék. Úgy tűnik, konkurenciát kapott az Instagram eddigi favoritja, Promise Tamang, akit több mint egymillióan követnek, és aki tökéletesen képes átváltozni bármelyik Disney-hercegnővé. A trónbitorló egy francia sminkes, Audrey Logeais, ő a bizarr karaktereket is bevállalja. A párizsi maszkmester kifejezetten a gonosz figurák megformálására specializálódott. – Először pontosan lerajzolom a kiszemelt karakter, hogy megérezzem a jellemét és a kiemelkedő stílusjegyeit – magyarázta Audrey a Daily Mailnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bormustra a minőségi borfogyasztásért

    Bormustra a minőségi borfogyasztásért

    A hazai borkultúra fejlesztése, a minőségi borfogyasztás ösztönzése, közben egy izgalmas versenysorozat a borászok között. Egyebek mellett ezt kínálja ” A Magyar Bor Ünnepe 2018 – Tállya” című rendezvénysorozat, melynek záróeseményére októberben kerül sor a tállyai Mailloth-kastélyban.

  • A közösségi médiát használjuk hírforrásként

    A közösségi médiát használjuk hírforrásként

    Magyarországon a közösségi média lett az első számú hírforrás – áll a Reuters Institute nemrég közzétett, digitális hírfogyasztásról szóló 2018-as elemzésében, amely a YouGov 37 ország 74 ezer online hírolvasójának bevonásával készített felmérésén alapul.