EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Életmód

Disney legnagyobb rajongói letarolják az Instagramot

A fiatal sminkes generáció számára az egyik legnagyobb kihívás, hogy kedvenc Disney karaktereik élethű mását elkészítsék. Úgy tűnik, konkurenciát kapott az Instagram eddigi favoritja, Promise Tamang, akit több mint egymillióan követnek, és aki tökéletesen képes átváltozni bármelyik Disney-hercegnővé. A trónbitorló egy francia sminkes, Audrey Logeais, ő a bizarr karaktereket is bevállalja. A párizsi maszkmester kifejezetten a gonosz figurák megformálására specializálódott. – Először pontosan lerajzolom a kiszemelt karakter, hogy megérezzem a jellemét és a kiemelkedő stílusjegyeit – magyarázta Audrey a Daily Mailnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar lakásárak a legkedvezőbbek a régióban

    A magyar lakásárak a legkedvezőbbek a régióban

    Magyarország az elmúlt években rendre az európai élmezőnybe került a kiadott lakásépítési engedélyek és a lakásárak emelkedése alapján. A környező országokhoz képest azonban még mindig Magyarországon lehet a legolcsóbban ingatlanhoz jutni – derül ki az ingatlan.

  • Recept: Fügét mutatunk

    Recept: Fügét mutatunk

    A füge nem csupán frissen és aszalva fogyasztható, különleges íze és textúrája miatt sokoldalúan felhasználható, ráadásul nagyon egészséges.