EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Életmód

Dobó Kata elkötelezett Fiesta-rajongó

Az új Fiestába összesen 15 ultrahangos érzékelőt, kamerát és radart álmodtak a mérnökök

Az autó alapszínei is eltérnek a megszokottól, az egyik sláger a pasztellmenta

A kifejezetten városi, trendérzékeny hölgyeknek tervezve már hazánkban is kapható az új Ford Fiesta. Az autó számos extrával, vezetést könnyítő támogatással, személyre szabható színösszeállításokkal érhető el.

Az új modell magyarországi nagykövete Dobó Kata színésznő, aki 2008 óta elkötelezett Fiesta-rajongó, és ezentúl is ezt a modellt választja. – Lassan tíz éve Fiesta-rajongó vagyok, szinte egész felnőtt életemben ezt a modellt vezettem. Megbízható és jó autó, nagyon sokban megkönnyíti a mindennapjaimat, hiszen néha hajnali 5 órakor már úton vagyok. A Fiestámra eddig mindenben számíthattam, sosem hagyott az út mellett. Azzal, hogy megújult, nagyobb, szebb, kényelmesebb lett, talán még jobban szeretni fogom. Sőt, kislányom, Szofi is ragaszkodik ahhoz, hogy ennek mint a család legújabb tagjának már adjunk nevet is. De ez a feladat rá vár. Az új modellt természetesen már bejárattam, és még az eddiginél is sokkal elégedettebb vagyok, a vezetés tényleg élmény vele. Ezt már minden kényelmi funkcióval és vezetéskönnyítő extrával felszerelték, így akkor is magabiztosan és élvezettel ülnék a volánhoz, ha nem lenne már mögöttem több mint egymillió levezetett kilométer.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tudja ön, mennyi az ideális testsúlya?  

    Tudja ön, mennyi az ideális testsúlya?  

    Bár mindenki vágyik az ideális testsúlyra, annak megállapítása korántsem egyértelmű. Már csak azért sem, mert a megfelelő súly számtalan tényezőtől függ, és a hozzá vezető út is mindenkinél különböző lehet.

  • A sült gesztenyén túl

    A sült gesztenyén túl

    A sült gesztenye, gesztenyepüré, gesztenyeszív triumvirátuson túl a szelídgesztenye számos remek étel alapanyaga lehet.