EUR: 313,02 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Életmód

Dobó Kata elkötelezett Fiesta-rajongó

Az új Fiestába összesen 15 ultrahangos érzékelőt, kamerát és radart álmodtak a mérnökök

Az autó alapszínei is eltérnek a megszokottól, az egyik sláger a pasztellmenta

A kifejezetten városi, trendérzékeny hölgyeknek tervezve már hazánkban is kapható az új Ford Fiesta. Az autó számos extrával, vezetést könnyítő támogatással, személyre szabható színösszeállításokkal érhető el.

Az új modell magyarországi nagykövete Dobó Kata színésznő, aki 2008 óta elkötelezett Fiesta-rajongó, és ezentúl is ezt a modellt választja. – Lassan tíz éve Fiesta-rajongó vagyok, szinte egész felnőtt életemben ezt a modellt vezettem. Megbízható és jó autó, nagyon sokban megkönnyíti a mindennapjaimat, hiszen néha hajnali 5 órakor már úton vagyok. A Fiestámra eddig mindenben számíthattam, sosem hagyott az út mellett. Azzal, hogy megújult, nagyobb, szebb, kényelmesebb lett, talán még jobban szeretni fogom. Sőt, kislányom, Szofi is ragaszkodik ahhoz, hogy ennek mint a család legújabb tagjának már adjunk nevet is. De ez a feladat rá vár. Az új modellt természetesen már bejárattam, és még az eddiginél is sokkal elégedettebb vagyok, a vezetés tényleg élmény vele. Ezt már minden kényelmi funkcióval és vezetéskönnyítő extrával felszerelték, így akkor is magabiztosan és élvezettel ülnék a volánhoz, ha nem lenne már mögöttem több mint egymillió levezetett kilométer.


Kapcsolódó Cikkek

 • Az a csodálatos fokhagyma

  Az a csodálatos fokhagyma

  Különleges ízjavító hatása miatt a fokhagymát az egész világon kedvelik. Egyes ókori népek varázserőt tulajdonítottak neki, Egyiptomban szent növényként tisztelték.

 • Tokaji Aszú sikere a Világ legnagyobb borversenyén

  Tokaji Aszú sikere a Világ legnagyobb borversenyén

  A Patricius Borház 2007-es évjáratú Tokaji Aszú 6 puttonyos borát a Világ negyedik legjobb édes borának választották, a Best Wine of the World 2017 – a Világ Legjobb Bora 2017 borversenyen, melynek eredményeit a közelmúltban jelentették be.

 • E-matrica: Idén sem kifizetődő a feledékenység

  E-matrica: Idén sem kifizetődő a feledékenység

  Az útdíjfizetési szabályozás alapjait érintő változások léptek életbe január 1-jén. A fontosabb rendelkezések közé tartozik a pótdíj-maximalizálás szabályainak átalakítása, a pótdíjfizetési határidők meghosszabbítása és a kedvezményes különbözeti pótdíj bevezetése.

 • A nyugtalan láb cukorbetegséget is jelezhet

  A nyugtalan láb cukorbetegséget is jelezhet

  A nyugtalanláb-szindróma az érző- és mozgatóidegek zavara, mely az alvászavarok körébe tartozik, és nagyban hátráltatja a pihentető alvást: a benne szenvedő erőteljes késztetést érez alsó végtagjai mozgatására, melyet egyfajta viszkető, bizsergő, égő érzés vált ki.