EUR: 318,79 Ft
CHF: 273,94 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Program

Egész nyáron csábít Tállya

Nem kell külföldre utazni, hogy izgalmas tájakat fedezzünk fel, különleges gasztronómiai élményeket szerezzünk és közben szórakozzunk is. Tállya, a Tokaj-Hegyalja gyöngyszeme októberig várja a látogatókat: hol sporttal, hol gasztronómiával, hol kultúrával, de – persze – mindig borral.

A Tállyáért Egyesület rendezésében szervezett programsorozat idén már harmadik alkalommal várja az érdeklődőket. Minden hétvégére más meglepetést tartogatnak, de az mindig azonos: magas színvonalú szórakozásra számíthat, aki hétvégente Tállyát választja.


Idén a tematikához komoly segítséget kaptak a szervezők Borbás Marcsi személyében, aki ajánlásaival teszi izgalmasabbá a programokat. A népszerű tévést a környék miliője és történelme inspirálta a gasztrokalandozás összeállításában, amelyhez az Oroszlános Borhotel adja a helyszínt.

Szeptember 22-én már bemelegít a helyszín egy BBQ-vacsorával, amelyet a nagy meglepetés októberben követ: akkor Kansas költözik Tállyára, hiszen a Tállyáért Egyesület Magyarországon először nemzetközi BBQ-versenyt rendez az amerikai KCBS – The Kansas City Barbeque Society szakmai felügyeletével. Igazi „versenyszmókerek” vezetnek be a lassú tűzön füstölt húsok világába.

A felszedett kilókat októberben le is lehet adni a Tokaj-hegyen, hiszen október 6–8-án rendezik a Tállya Challenge versenyt, ahol extrém terepfutásban, épített mountainbike-pályán versenghetnek a legkeményebbek.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb hedonista partit ad Pásztor Anna

  Újabb hedonista partit ad Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.