EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Fidesz: A Jobbik elkeseredetten akciózik, hogy palástolja a “Simicska-Jobbik korrupciót”

A Fidesz szerint a Jobbik egyre elkeseredettebben “akciózik”, hogy elterelje a figyelmet a “Simicska-Jobbik korrupcióról”, és az ellenzéki párt válságáról.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője sajtótájékoztatón azt mondta, pártja arra kéri a kormánypártokat és az ellenzéket, hogy támogassák egy a Fidesz 2010-es választási kampányának költségeit vizsgáló parlamenti bizottság létrehozását.


A Fidesz közölte: Vona Gábor Jobbik-elnök a hatalomért és a pénzért “kilóra eladta, és egy milliárdos bábjává tette a pártját”, április óta Simicska plakáthelyein kampányol, ami több milliárd forint értékű tiltott párfinanszírozást, valamint áfacsalás gyanúját veti fel, ami a törvények szerint bűncselekmény.

“A Jobbikkal ellentétben a Fidesz minden egyes választási kampányában a törvényeknek megfelelően járt el, amelyet az Állami Számvevőszék minden esetben ellenőrzött és törvényesnek talált” – hangsúlyozták.

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: Gondolkodni kell azon, hogy radikálisan más utat kezdjünk

    Potápi: Gondolkodni kell azon, hogy radikálisan más utat kezdjünk

    Nem szabad a fejünket a homokba dugnunk, gondolkodni kell azon, hogy radikálisan más utat kezdjünk az erdélyi magyar orvosképzést illetően – jelentette ki pénteken Marosvásárhelyen Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

  • Előzetesben a légpuskával emberekre lövöldöző férfi

    Előzetesben a légpuskával emberekre lövöldöző férfi

    A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája szombaton elrendelte annak a férfinek az előzetes letartóztatását, aki az alapos gyanú szerint hétfőn – a köznyugalmat súlyosan megzavarva – székesfehérvári otthona ablakából egy légpuskával öt, esetenként célzott lövést adott le a szemközti áruház parkolója környékén közlekedő, illetve a buszmegállóban várakozó személyekre.