EUR: 311,38 Ft
CHF: 270,27 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Belföld

Fidesz: A szocialisták szétlopták és tönkretették az egészségügyet

A Fidesz-frakció szerint azok a szocialisták beszélnek egészségügyről és “zsebtömésről”, akik amellett, hogy “szétlopták és tönkretették” az egészségügyet, jelenleg is “több korrupciós botrányban” érintettek.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy a nap folyamán sajtótájékoztatón Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese azt mondta, bár a magyar lakosságot a legjobban az egészségügy problémája érdekli, a kormánynak az a fontos, hogy Mészáros Lőrinc zsebét még jobban meg tudja tölteni.


A Fidesz azt írta: a szocialistákkal ellentétben, akik “csak elvették a pénzt az egészségügytől és hagyták a kórházakat leamortizálódni”, a Fidesz-KDNP kormányzása óta “százmilliárdokkal több pénz jut az egészségügyre”. Országszerte újulnak meg a kórházak, a rendelők, a mentőállomások, az orvosi eszközök. Béremelés indult az ápolóknak, orvosoknak, mentőknek és elkezdődik Budapest átfogó kórházfejlesztése is – sorolták.

Kiemelték, mielőtt az MSZP “zsebtöméssel dobálózik”, válaszoljon arra, hogy a Czeglédy Csaba bűnszervezetéből, a “szétlopott” 4-es metróberuházásból és a “szeviépes Botka-botrányból” hány milliárdot tettek zsebre szocialista politikusok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Már kilenc iskolaszövet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy Csaba ellen – tájékoztatott pénteken a Csongrád Megyei Főügyészség.

 • A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  Nem véletlenül lapítanak most azok az ellenzékiek, akik ellenezték a határkerítés megépítését, és álproblémáról beszéltek. A magyarok hetven százaléka aggódik az illegális bevándorlás miatt, de ugyanekkora azok aránya, akik elégedettek a kormányzat ez ügyben tett lépéseivel – mondta saját kutatásukra hivatkozva Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet főigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  A “homo sorosensus”, azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességéről értekezik Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban – írta Hírado.hu. Eközben az ENSZ Magyarország számára elfogadhatatlan migrációs politikát diktáló vitaindító anyagát az a Louis Arbour, migrációért felelős különleges képviselő jegyezte, aki öt évig volt a Soros féle Nyílt Társadalom Alapítvány pénzügyi hátterével működő Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója és akit maga a milliárdos tüntetett ki a Soros-egyetemen 2010-ben.