2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Belföld

Fidesz: A szocialisták szétlopták és tönkretették az egészségügyet

A Fidesz-frakció szerint azok a szocialisták beszélnek egészségügyről és “zsebtömésről”, akik amellett, hogy “szétlopták és tönkretették” az egészségügyet, jelenleg is “több korrupciós botrányban” érintettek.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy a nap folyamán sajtótájékoztatón Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese azt mondta, bár a magyar lakosságot a legjobban az egészségügy problémája érdekli, a kormánynak az a fontos, hogy Mészáros Lőrinc zsebét még jobban meg tudja tölteni.


A Fidesz azt írta: a szocialistákkal ellentétben, akik “csak elvették a pénzt az egészségügytől és hagyták a kórházakat leamortizálódni”, a Fidesz-KDNP kormányzása óta “százmilliárdokkal több pénz jut az egészségügyre”. Országszerte újulnak meg a kórházak, a rendelők, a mentőállomások, az orvosi eszközök. Béremelés indult az ápolóknak, orvosoknak, mentőknek és elkezdődik Budapest átfogó kórházfejlesztése is – sorolták.

Kiemelték, mielőtt az MSZP “zsebtöméssel dobálózik”, válaszoljon arra, hogy a Czeglédy Csaba bűnszervezetéből, a “szétlopott” 4-es metróberuházásból és a “szeviépes Botka-botrányból” hány milliárdot tettek zsebre szocialista politikusok.

Kapcsolódó Cikkek

 • A politikai korrektség nyomában

  A politikai korrektség nyomában

  A politika arról szól, hogy az ember kapcsolódik-e saját hagyományaihoz, kultúrájához, vagy nem. A Nyugat a folyamatos hanyatlás állapotában van, ugyanakkor megvan arra is a képessége, hogy visszavágjon, hogy újra megszervezze saját magát.

 • Színesre sikeredett a Momentum új elnöksége

  Színesre sikeredett a Momentum új elnöksége

  Az országgyűlési választáson kudarcot szenvedő Momentum új elnökségéről készített körképet a Figyelő. A Figyelőnek nyilatkozó elnökségi tagok elárulták, hogy nemmel szavaznának a Stop Soros törvénycsomagra és hiányolják a szolidaritást a kormány bevándorlás-politikájából.

 • Hiába vigasztalják Ákost a barátai

  Hiába vigasztalják Ákost a barátai

  Ákost előszeretettel kezdik ki a balliberális megmondó emberek. Vajon miért? Erről, az elmúlt ötven esztendőről, a migránsválságról és Európa kereszténységéről is beszélgettek az alkotóval.