2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Fidesz: Tájékoztatni kell a nyugdíjasokat Vona Gábor szavairól

A Fidesz azért indít tájékoztató kampányt a nyugdíjasok informálására Vona Gábor, a Jobbik elnökének szavairól, mert egy politikus nem engedheti meg magának, hogy kiszemeljen egy csoportot, és azokat megsértse – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Hozzátette, ha egy politikus mégis megsért egy csoportot, akkor bocsánatot kell kérnie. Egy hónapja várjuk azt, hogy ezt Vona Gábor megtegye. Nem volt rá hajlandó, sőt rátett még néhány lapáttal – jegyezte meg Hidvéghi Balázs.


Közölte, a telefonos és e-mailes tájékoztató akció várhatóan a következő egy hétben, tíz napban zajlik majd.

Az Országgyűlés ellenzéki kezdeményezésre összehívott hétfői rendkívüli üléséről szólva – amely a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen volt – Hidvéghi Balázs azt mondta: úgy tűnik, hogy az ellenzék jelentős része gyakorlatilag úgy táncol, ahogy “Soros fütyül”. “Ha az ő speciális érdekei úgy kívánják, hogy azért ki kell állni, akkor ők készek akár a magyar Országgyűlést is összehívatni” – fogalmazott, megerősítve: a Fidesz ilyen akciókban nem vesz részt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.