EUR: 323,63 Ft
CHF: 277,50 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Gyertyát gyújtanak a megkínzott állatokért

Lapunk állatkínzás elleni kampányában már beszámoltunk róla, hogy a Macskavilág Alapítvány flashmobot szervez a Hősök terére szombaton 19 órára, amelynek célja, hogy felhívják az emberek figyelmét arra, hogy a társadalomnak elege van már abból a borzalmas állapotból, amely az állatkínzás, állatbántalmazás terén az országban kialakult.

– Nagyon jól haladnak az esemény előkészületei, közben Baja, Sopron és Nyíregyháza is csatlakozott hozzánk, így ezekben a vidéki városokban is lesz flashmob. Eddig nyolcszázan jelezték, hogy biztosan eljönnek a Hősök terére, és külön öröm számunkra, hogy több állatvédő szervezet is jelezte, hogy csatlakozik hozzánk – mondta lapunknak Zianosz Alexandra, a flashmob szervezője.


További cikkeink:

A Lokál az állatkínzás ellen

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegés

  A nap képe: Lebegés

  A Cirkuszok Éjszakáján különleges műsorral tisztelegtek a 125 éves Fővárosi Nagycirkusz és a cirkuszművészet hagyományai, legendái előtt az Atlantic Flight – Nagycirkuszi Utazás vízi cirkuszának sztárjai, akik elképesztő mutatványokkal kápráztatták el a nézőket.

 • Irma néni folytatja

  Irma néni folytatja

  Román Józsefnét – vagy ahogy a gyerekek ismerik, Irma nénit – nemrégiben az ország legkedvesebb konyhásnénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén.

 • Hatalmasra nő a családtámogatás

  Hatalmasra nő a családtámogatás

  A kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat, és jövőre minden eddiginél több pénzt fordít rájuk – mondta az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós.