2018. július 23., hétfő
Lenke

Extra

Hatalmas bulival indult a Sziget – Fotók!

Fergeteges show-val és a szupersztár P!nkkel indult a 25. Sziget Fesztivál mínusz egyedik napja. Jennifer Aniston férje, Justin Theroux színész is kilátogatott az énekesnő koncertjére. A fesztiválon Somló Tamásról is megemlékeztek pályatársai, barátai egy hatalmas örömzenéléssel.

P!nk elképesztően közvetlen volt, még a rajongók közé is lement, hogy autogramot osztogasson, sőt a kabátját is bedobta a tomboló tömegbe. A show megkoronázásaként pedig bukfencezve szállt el a közönség fölött, akik őrjöngve fogadták a szokatlan mutatványt.


A koncertet Justin Theroux, Jennifer Aniston férje a tömegből nézte, a közösségi oldalra feltöltött minivideója alapján ugyanis egy kisebb baráti társasággal érkezett fesztiválra. A hatalmas buli után a Magic Mirror sátorban Somló Tamás-emlékkoncerten vehettek részt az érdeklődők, ahol a zenész életművének legmeghatározóbb dalait játszották. Fellépett a tavaly elhunyt zenész négy gyermeke, Dávid, Dani, Pali, valamint Somló kislánya, a 16 éves Lily is. A zenész özvegye, kislányának édesanyja, Gyöngyvér pedig a színpad mellől figyelte az előadást.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek