2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Életmód

Hírességek lakókocsijai

Milyen lehet egy olyan lakókocsiban élni, amelyben gőzkabin és moziterem is van, minden high-tech és automatizált? A Fine Living tévécsatornán augusztus végig látható Hírességek lakókocsijai sorozatból megtudhatjuk, méghozzá úgy, hogy híres színészek, zenészek és producerek guruló otthonába leshetünk be.

Simon Cowellnek, az amerikai The X Factor és az American Idol, illetve a Britain’s Got Talent zsűritagjának lakókocsija 111 négyzetméteres, 30 tonnát nyom, 22 keréken gurul és 2,5 millió dollárba (653 millió forint) került, de az igazi különlegesség a „házi doktor”, azaz egy képernyő, amely az asztallapból emelkedik fel, és összeköti őt orvosával. A szekrényben található eszközök – például az EKG-kesztyű, a vérnyomásmérő, a kamerás fültükör – információt közvetítenek  az orvosnak, aki így elháríthatja az egészségügyi problémát. Will Smith kétmillió dolláros (522 millió forint) guruló álomotthonának neve is van: The Heat (azaz Hőség, pedig légkondi is van benne). Nem csak a bútorzat, a mennyezet is bőrből készült, és helyet kapott benne egy 30 fős moziterem. Vin Diesel szintén egy guruló luxuscsodában utazik forgatásról forgatásra. Az ő lakóbusza szerény 1,1 millió dollár (287 millió forint) értékű, és egy gombnyomással kétszintessé alakítható. Különlegessége, hogy az emeleten a színész a gyermekének berendeztetett egy játszóhelyiséget. Kellie Pickler, az American Idolban hatodik helyezést elért countryénekesnő turnébuszának gardróbja otthont ad Kellie 42 pár cipőjének is, közvetlenül a gőzkabin mellett. A Hírességek lakókocsijai ma este 19 órakor lesz a Fine Living tévécsatornán.


Kellie Pickler énekesnő cipőinek külön szobája van

Kapcsolódó Cikkek

 • Létezik egészséges elhízás?

  Létezik egészséges elhízás?

  A metabolikus szindróma más elemeit nélkülöző elhízás akár még az egészséges kategóriába is sorolható néhány kuztatás szerint, ez az elképzelés azonban megdőlni látszik.

 • Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  A hazai borkultúra fejlesztése, a minőségi borfogyasztás ösztönzése, közben egy izgalmas versenysorozat a borászok között. Egyebek mellett ezt kínálja ” A Magyar Bor Ünnepe 2018 – Tállya” című rendezvénysorozat, melynek záróeseményére októberben kerül sor a tállyai Mailloth-kastélyban.

 • A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  Magyarországon a közösségi média lett az első számú hírforrás – áll a Reuters Institute nemrég közzétett, digitális hírfogyasztásról szóló 2018-as elemzésében, amely a YouGov 37 ország 74 ezer online hírolvasójának bevonásával készített felmérésén alapul.