2017. november 08., szerda
Zsombor

Életmód

Hírességek lakókocsijai

Milyen lehet egy olyan lakókocsiban élni, amelyben gőzkabin és moziterem is van, minden high-tech és automatizált? A Fine Living tévécsatornán augusztus végig látható Hírességek lakókocsijai sorozatból megtudhatjuk, méghozzá úgy, hogy híres színészek, zenészek és producerek guruló otthonába leshetünk be.

Simon Cowellnek, az amerikai The X Factor és az American Idol, illetve a Britain’s Got Talent zsűritagjának lakókocsija 111 négyzetméteres, 30 tonnát nyom, 22 keréken gurul és 2,5 millió dollárba (653 millió forint) került, de az igazi különlegesség a „házi doktor”, azaz egy képernyő, amely az asztallapból emelkedik fel, és összeköti őt orvosával. A szekrényben található eszközök – például az EKG-kesztyű, a vérnyomásmérő, a kamerás fültükör – információt közvetítenek  az orvosnak, aki így elháríthatja az egészségügyi problémát. Will Smith kétmillió dolláros (522 millió forint) guruló álomotthonának neve is van: The Heat (azaz Hőség, pedig légkondi is van benne). Nem csak a bútorzat, a mennyezet is bőrből készült, és helyet kapott benne egy 30 fős moziterem. Vin Diesel szintén egy guruló luxuscsodában utazik forgatásról forgatásra. Az ő lakóbusza szerény 1,1 millió dollár (287 millió forint) értékű, és egy gombnyomással kétszintessé alakítható. Különlegessége, hogy az emeleten a színész a gyermekének berendeztetett egy játszóhelyiséget. Kellie Pickler, az American Idolban hatodik helyezést elért countryénekesnő turnébuszának gardróbja otthont ad Kellie 42 pár cipőjének is, közvetlenül a gőzkabin mellett. A Hírességek lakókocsijai ma este 19 órakor lesz a Fine Living tévécsatornán.


Kellie Pickler énekesnő cipőinek külön szobája van

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar fejlesztésnek köszönhetően épülhetnek az első okos társasházak

  Magyar fejlesztésnek köszönhetően épülhetnek az első okos társasházak

  Egy magyar startup, a Chameleon Smart Home fejlesztésével a világon elsőként jöhetnek létre okos otthonokkal kommunikáló okos társasházak vagy akár okos lakóparkok, az ingatlanberuházók pedig az eddigieknél jóval olcsóbban kínálhatnak okos megoldásokkal társasházi lakásokat – közölte a fejlesztést létrehozó Chameleon Smart Home az MTI-vel.

 • Egyre több nőt érint a cukorbetegség

  Egyre több nőt érint a cukorbetegség

  Magyarországon 772 ezren szenvednek cukorbetegségben, és az adatok szerint a betegek több mint a fele nő – mondta Kempler Péter, a Magyar Diabetes Társaság elnöke a diabétesz világnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

 • Nők a NASA-nál

  Nők a NASA-nál

  A Lego legújabb, Nők a NASA-nál bábuival a NASA fantasztikus női munkatársai előtt szeretne tisztelegni. A készlet Nancy Grace Roman csillagász, Margaret Hamilton informatikus, Sally Ride űrhajós-asztrofizikus és Mae Jemison orvos-űrhajós minifigurája mellett a szakterületüket illusztráló három építményt is tartalmaz.

 • Ezért pörög a lakáspiac

  Ezért pörög a lakáspiac

  Nőtt az eladások száma a hazai ingatlanpiacon éves összesítésben, a fővároson kívül egyre több lakás cserél gazdát. A lakásvásárlók háromnegyede a 30 millió alatti ingatlanokat keresi.