EUR: 324,12 Ft
CHF: 280,91 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Hujber: Minden nap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit

Továbbra sem csillapodik le Hujber Ferenc, pedig a színész ma megtudta, milyen büntetést róttak ki rá kábítószer birtoklásának vétsége miatt.

A színész közösségi oldalán osztotta meg, mekkora pénzbüntetést kapott, de állítása szerint, nem fog fizetni.


Mint arról beszámoltunk Hujber Ferenc kábítószer birtoklásának vétsége miatt került bajba, és korábban szintén a közösségi oldalán ő maga is elismerte, hogy fél gramm füvet találtak nála. A bíróság most meglehetősen ritka döntésre jutott: úgynevezett „tárgyalás mellőzése” végzést hozott.

A bíróság most a színész elmondása szerint 150 000 Ft pénzbüntetésre és 172 000Ft! bűnügyi költség megtérítésére ítélte.

Hujber azonban nem akar fizetni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

  • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.