EUR: 310,10 Ft
CHF: 267,93 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Hujber: Minden nap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit

Továbbra sem csillapodik le Hujber Ferenc, pedig a színész ma megtudta, milyen büntetést róttak ki rá kábítószer birtoklásának vétsége miatt.

A színész közösségi oldalán osztotta meg, mekkora pénzbüntetést kapott, de állítása szerint, nem fog fizetni.

Mint arról beszámoltunk Hujber Ferenc kábítószer birtoklásának vétsége miatt került bajba, és korábban szintén a közösségi oldalán ő maga is elismerte, hogy fél gramm füvet találtak nála. A bíróság most meglehetősen ritka döntésre jutott: úgynevezett „tárgyalás mellőzése” végzést hozott.

A bíróság most a színész elmondása szerint 150 000 Ft pénzbüntetésre és 172 000Ft! bűnügyi költség megtérítésére ítélte.

Hujber azonban nem akar fizetni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.