EUR: 313,02 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Budapest VIII.kerület

Józsefváros polgármestere feljelentést tett

Kamerafelvételek tanúsítják, hogy egy férfi több alkalommal nagy összeget tulajdonított el a józsefvárosi parkolóautomatákból összegyűjtött pénzből. Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere azonnal feljelentést tett.

A József körúton fogtak el a rendőrök augusztus 16-án egy férfit, akit Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere feljelentése alapján vettek üldözőbe. Nem kellett őt sokáig keresni, hiszen nem volt ismeretlen: K. Zoltán a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Parkolási Igazgatóságának munkatársa volt, és egy olyan bűncselekmény-sorozattal vonta magára a figyelmet, amely joggal keltett haragot a társaság munkatársaiban és a polgármesterben egyaránt.


A kamera többször rögzítette ugyanazt a férfit, hogy kiveszi és magával viszi a pénzt

Az igazgatóság belső ellenőrzése az egyik biztonsági kamera felvételein szúrt ki egy férfit, aki a józsefvárosi parkolóautomatákból összegyűjtött pénz java részét rendszeresen kiemelte és magával vitte a pénz őrzési helyéről. A felvételek alapján gyanúsítják K. Zoltánt.

A rendőrség az augusztus 16-i őrizetbe vétel után házkutatást tartott a gyanúsítottnál, itt dokumentumokat és tárgyi bizonyítékokat foglaltak le, majd K. Zoltán előzetes letartóztatását kezdeményezték.


Kocsis Máté átfogó vizsgálatot kért, az önkormányzat ugyanakkor közölte, hogy kiáll a becsületes munkatársak mellett

Kocsis Máté az eset kapcsán kérte a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. vezetőjét, hogy végezzen átfogó vizsgálatot az ügy teljes körű felderítése érdekében. A Józsefvárosi Önkormányzat vezetése elítél minden ilyen esetet, határozottan fellép a törvénytelenséggel szemben, és kéri, hogy az illetékes hatóságok a lehető legalaposabban tárják fel a történtek minden részletét.

Mindemellett a polgármester hangsúlyozta, hogy a cég valamennyi becsületes dolgozója mellett kiállnak, és bíznak benne, hogy a mostani eset méltánytalanul nem sodorja őket is kellemetlen helyzetbe munkavégzésük során.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Migránstelepet terveznek Soros szervezetei a szomszéd kerületbe?

  Migránstelepet terveznek Soros szervezetei a szomszéd kerületbe?

  A kertvárosi egyesületek mellett a zugló-alsórákosi civil szervezet is felemelte a szavát az ellen, hogy illegális bevándorlókat telepítsenek a XVI. kerületbe. Az Alsórákosi Civil Egyesület is jegyzi ugyanis azt a nyilatkozatot, amelyben hat szervezet az ellen tiltakozik, hogy a mátyásföldi Ikarus Ipari Parkot tulajdonló holland cég Soros György által támogatott szervezeteknek ingatlant adjon bérbe.

 • Bringás úton bringázni veszélyes!

  Bringás úton bringázni veszélyes!

  Nem mindennapi parkolást gátló oszlopokat helyeztek ki a népligeti felüljáró alá. Igaz, az oszlopok végül nem a parkolást, hanem a kerékpározást gátolják, sőt, a bringások testi épségét is veszélyezteti, hiszen a korlátok elhelyezésénél egész egyszerűen nem vették figyelembe, hogy a felüljáró alatt áthalad egy bicikliút is.

 • Erre vágynak 25-35 év közötti fiatalok

  Erre vágynak 25-35 év közötti fiatalok

  Saját lakás, gyerek és természetesen az egészség sem marad le a fiatalok kívánságlistájáról. A Fundamenta készített egy országos felmérést, ami alapján bátran kijelenthető, a 25 évüket betöltött fiataloknak, igen komoly terveik vannak.