EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,76 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Budapest VIII.kerület

Józsefváros polgármestere feljelentést tett

Kamerafelvételek tanúsítják, hogy egy férfi több alkalommal nagy összeget tulajdonított el a józsefvárosi parkolóautomatákból összegyűjtött pénzből. Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere azonnal feljelentést tett.

A József körúton fogtak el a rendőrök augusztus 16-án egy férfit, akit Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere feljelentése alapján vettek üldözőbe. Nem kellett őt sokáig keresni, hiszen nem volt ismeretlen: K. Zoltán a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Parkolási Igazgatóságának munkatársa volt, és egy olyan bűncselekmény-sorozattal vonta magára a figyelmet, amely joggal keltett haragot a társaság munkatársaiban és a polgármesterben egyaránt.

A kamera többször rögzítette ugyanazt a férfit, hogy kiveszi és magával viszi a pénzt

Az igazgatóság belső ellenőrzése az egyik biztonsági kamera felvételein szúrt ki egy férfit, aki a józsefvárosi parkolóautomatákból összegyűjtött pénz java részét rendszeresen kiemelte és magával vitte a pénz őrzési helyéről. A felvételek alapján gyanúsítják K. Zoltánt.

A rendőrség az augusztus 16-i őrizetbe vétel után házkutatást tartott a gyanúsítottnál, itt dokumentumokat és tárgyi bizonyítékokat foglaltak le, majd K. Zoltán előzetes letartóztatását kezdeményezték.

Kocsis Máté átfogó vizsgálatot kért, az önkormányzat ugyanakkor közölte, hogy kiáll a becsületes munkatársak mellett

Kocsis Máté az eset kapcsán kérte a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. vezetőjét, hogy végezzen átfogó vizsgálatot az ügy teljes körű felderítése érdekében. A Józsefvárosi Önkormányzat vezetése elítél minden ilyen esetet, határozottan fellép a törvénytelenséggel szemben, és kéri, hogy az illetékes hatóságok a lehető legalaposabban tárják fel a történtek minden részletét.

Mindemellett a polgármester hangsúlyozta, hogy a cég valamennyi becsületes dolgozója mellett kiállnak, és bíznak benne, hogy a mostani eset méltánytalanul nem sodorja őket is kellemetlen helyzetbe munkavégzésük során.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Piknik a Tisztviselőtelepen

    Piknik a Tisztviselőtelepen

    A hagyományokat követve idén is a Bláthy Ottó utca sarkán lévő tér adott otthont a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület által szervezett Bográcsfesztiválnak.

  • Nem csak a húszéveseké a világ

    Nem csak a húszéveseké a világ

    Nyugdíjas korban is lehet élet az élet, ha élettel töltöd meg! Ez a jelmondata annak az ingyenes programnak, melyet minden péntek délután tartanak a Zuglói Civil Házban és ahol bárki találhat magának sakk, kártya vagy épp társasjáték partnert.