2017. november 20., hétfő
Jolán

Belföld

Ki látta? Játszótérről tűnt el ez a kislány

Keresi a rendőrség Nagy Brigitta Renátát, aki  szerdán Budapest XIV. kerületében egy játszótérről tűnt el.

A 14 éves Nagy Brigitta Veronika körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Barna színű rövid hajjal rendelkezik. Eltűnésekor rózsaszínű fejkendőt, piros színű dzsekit, kék farmernadrágot és fehér színű tornacipőt viselt – írja a Police.hu.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a kislány hollétével kapcsolatban, az jelezze bármelyik rendőrkapitányságon, vagy  az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: Police.hu

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők szavazták meg a migránsok betelepítését

  Ők szavazták meg a migránsok betelepítését

  Állandó, felső kvóta nélküli migráns-betelepítési rendszert fogadtak el az Európai Parlament csütörtöki plenáris ülésén. A Soros-terv részét képező lépés értelmében azok a tagállamok, amelyek nem hajlandóak az automatikus befogadási rendszer kialakítására, elesnek az uniós támogatásoktól.

 • Indul a karácsonyi roham

  Indul a karácsonyi roham

  Készüljön fel az ünnepi kiadásokra a Pénzügyi Navigátorral! Magyarországon is egyre inkább meghonosodik egy amerikai szokás, a Fekete Péntek, vagyis a Black Friday.

 • Zsidó áldozatokon viccelődött a Jobbik

  Zsidó áldozatokon viccelődött a Jobbik

  Szalonképtelen! Jobb helyeken ezt mondják egy olyan pártra, amely sorozatban tesz különféle antiszemita kijelentéseket. A Jobbikról ezúttal az derült ki, hogy a párt tagjai a holokauszt áldozatainak számán élcelődnek egy újabb, nyilvánosságra került hangfelvételen.

 • A kaptárköveket óvják a Bükkben

  A kaptárköveket óvják a Bükkben

  A kaptárkövek megóvására koncentrál a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága (BNP), amely erre 180 millió forintot nyert uniós pályázaton – közölte a park az MTI-vel.