2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Ki látta? Játszótérről tűnt el ez a kislány

Keresi a rendőrség Nagy Brigitta Renátát, aki  szerdán Budapest XIV. kerületében egy játszótérről tűnt el.

A 14 éves Nagy Brigitta Veronika körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Barna színű rövid hajjal rendelkezik. Eltűnésekor rózsaszínű fejkendőt, piros színű dzsekit, kék farmernadrágot és fehér színű tornacipőt viselt – írja a Police.hu.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a kislány hollétével kapcsolatban, az jelezze bármelyik rendőrkapitányságon, vagy  az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: Police.hu

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Bármikor leszakadhat az ég

    Bármikor leszakadhat az ég

    Kedden és szerdán is erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, éjszaka inkább a középső és keleti tájakon lehet felhős az ég. Záporok, zivatarok kialakulására kedden nagyobb eséllyel az Északi-középhegység térségében és a Dunántúlon, szerdán pedig összességében többfelé, de nagyobb számban a Dunántúlon, délnyugaton számíthatunk.

  • Szijjártó: Megengedhetetlen nem beszélni a migráció biztonsági vonatkozásiról

    Szijjártó: Megengedhetetlen nem beszélni a migráció biztonsági vonatkozásiról

    Megengedhetetlen nem beszélni a migráció biztonsági vonatkozásiról azok után, hogy Európában az elmúlt három évben 29 terrorcselekményt követtek el migrációs hátterű emberek – jelentette ki Szijjártó Péter Brüsszelben kedden, az európai uniós tagállamok külügyminisztereinek, továbbá kereskedelmi és fejlesztési ügyekkel foglalkozó képviselőinek ülését követően.