EUR: 309,95 Ft
CHF: 267,83 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Program

Egészség Kiállítás 2017 a Hungexpón

Első alkalommal rendezik meg a Hungexpón az Egészség Kiállítást, ahol a közönség izgalmas előadókkal találkozhat. Közben pedig ingyenes szűrővizsgálatokra, valamint önkéntes véradásra is lesz lehetőség. Szeptember 30-án és október 1-jén 200 kiállító és 500 szolgáltatás várja a látogatókat a rendezvényen.

Egyedülálló tematikus rendezvénnyel várja az érdeklődőket az első Egészség Kiállítás.

– Ha nincs időd az egészségre, majd lesz időd a betegségre, mondják, és bizony így van, a legtöbb ember csak akkor lép, ha tüneteket észlel magán, ha már érzi a betegség jeleit, ám sokan még ekkor sem tudják pontosan, hová fordulhatnak, hogy szakszerű és gyors ellátást kapjanak – nyilatkozta a Lokálnak Dégi Attila, a kiállítás ötletgazdája és szervezője. – A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ma Magyarországon a magánegészségügyi ellátás méregdrága, csak a kiváltságosok számára elérhető dolog, ahol mindenért rengeteget kell fizetni, de számunkra kiderült, hogy ez nem feltétlenül igaz. Ezért döntöttünk úgy, hogy összehozzuk ezt az egyedülálló rendezvényt, ahol a szektor számos szereplője mutatkozik be. Mindenkit várunk szeretettel, akit érdekel akár a tudatos táplálkozás, akár az egészségmegőrzés, aki szakembert keres meglévő betegségének kezelésére, vagy egyszerűen csak érdeklik a legújabb módszerek, és szeretne odafigyelni saját testére. Természetesen a látogatóknak arra is lesz lehetőségük, hogy ingyenes szűrővizsgálatokon vegyenek részt. Kiállítóink listája egyre bővül, számos területről érkeznek hozzánk a szakma legjobbjai.

A kiállításon kiváló szakemberek tartanak izgalmas előadásokat, emellett olyan innovatív szolgáltatásokat is bemutatnak, amelyek a jövőben hozzájárulhatnak egészségünk megőrzéséhez, életminőségünk javításához, valamint szórakoztató programok is várják a családokat. Az egészségtudatos táplálkozás iránt érdeklődők szintén megtalálják majd a nekik tetsző standokat, hogy képet kaphassanak arról, milyen fontos az egészségmegőrzésben és a gyógyulás során is a megfelelő étkezés.

Kapcsolódó Cikkek