2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb II.kerület XXII.kerület

Legyünk mi is családbarát hely!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a közelmúltban a II. kerületi Ady Endre úti családbarát vendéglátóhelyen jelentette be országos hálózattá fejlődését, amelynek örömére szeptember 16-án Budafokon tartanak Három Királyfi családi napot. A mozgalom immár ötödik alkalommal az Év Családbarát Vállalata díjért kiírt pályázatát is meghirdette.

A piaci változások, az egyre növekvő munkaerőhiány és a fiatalabb generációk igényei miatt a családbarát szemlélet, vagyis a magánélet és a munka összehangolása mára alapvető célként fogalmazható meg. Az elnyerhető díjjal a mozgalom jutalmazza azokat a cégeket, amelyek ezeket a változásokat nemcsak követik, de mások által is hasznosítható jó gyakorlatokkal válaszolnak azokra.


Skrabski Fruzsina, a Három királyfi, három királylány elnöke és Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) alapítója legkisebb, ötödik gyermekével (Fotó: Sáfár Tibor)

A családbarát vállalatkultúra nem a vállalat nagyságától, sokkal inkább a vezetés hozzáállásától függ. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a díjat minden évben kis-, közepes és nagyvállalat kategóriában adja át a szakmai zsűri bírálata alapján, a Családbarát Vállalat Gálán.

Regisztrálni a balansz@haromkiralyfi.hu oldalon lehet, a pályázatot szeptember 18-ig kell elküldeni a  balansz@haromkiralyfi.hu e-mail-címre.

Királylányok játszottak az ebédre várva a II. kerületi családbarát étteremben az Ady Endre úton

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.