EUR: 310,10 Ft
CHF: 267,93 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Mentő vitte el a forgatásról Vajna Timit

Orvosi segítségre volt szüksége Vajna Tímeának a Pappa pia című film forgatásán. Timi a nyár legnagyobb sikerének ígérkező zenés filmben egy jetskis lányt alakít, azonban jeleneteinek felvétele idején magas láza és hörghurutja volt. A munka elvégzése után Andy Vajna felesége már szinte levegőt se kapott, ezért a stáb úgy látta jónak, ha mentővel kórházba vitetik. 

A film kezdőjelenetében Timi egy jetskis lányt alakít, aki igéző pillantásával csábítja el az éppen klipforgatáson részt vevő Korda Györgyöt, aki véletlenül a vízbe löki szerelmét, Balázs Klárit. A vicces jelenetet több napig forgatták a múlt év nyarán, Timinek azonban nem csupán kellemes emlékei főződnek a filmes munkához, ugyanis a jelenet felvétele után orvosi segítségre volt szüksége.

– Nagyon tetszett ez a különben kaszkadőrt igénylő szerep, és mivel nem találtak megfelelő lányt, jeleztem a produkció vezető kaszkadőrének, Piroch Gábornak, hogy szívesen elvállalom ingyen a feladatot, mivel elég gyakorlott jetskis vagyok. Látszólag egyszerűnek tűnt a munka, azonban nagyban megnehezítette, hogy a forgatás ideje alatt súlyos hörghuruttal küszködtem. Sokszor kellett felvenni a jelenetet, mivel a Klárikát alakító kaszkadőrnek rendszeresen lerepült a ruhája és a parókája. A munka végére 40 fok körül volt a lázam és levegőt se kaptam már, így a stáb számára fenntartott mentőautó szállított az orvoshoz. Sajnos szinte minden nyáron küszködök a hörghuruttal, mivel nem bírja a szervezetem a légkondit – mesélte Timi, aki rövid pihenés és szakszerű orvosi ellátás után teljesen felépült.

Timinek nem ez az első filmszerepe, korábban már láthattuk a szintén itthon forgatott, Dwayne ‘The Rock’ Johnson nevével fémjelzett Herkules című szuperprodukcióban, melyben az egyik ünnepi jelenetben volt látható.

 

– A Pappa pia számomra a nyárról, a zenéről és a felhőtlen szórakozásról szól, és lebetegedésem ellenére igyekszem így gondolni a forgatásra is. Emlékszem, az egyik felvételnél a mögöttem ülő lányt sikerült „elhagynom” a jetskiről, mivel úgy megindultam, hogy leesett róla. Nem történt semmi baj, sőt nagyot nevettünk az eseten – osztotta meg a vicces emléket Timi.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.