EUR: 322,48 Ft
CHF: 279,73 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Mentő vitte el a forgatásról Vajna Timit

Orvosi segítségre volt szüksége Vajna Tímeának a Pappa pia című film forgatásán. Timi a nyár legnagyobb sikerének ígérkező zenés filmben egy jetskis lányt alakít, azonban jeleneteinek felvétele idején magas láza és hörghurutja volt. A munka elvégzése után Andy Vajna felesége már szinte levegőt se kapott, ezért a stáb úgy látta jónak, ha mentővel kórházba vitetik. 

A film kezdőjelenetében Timi egy jetskis lányt alakít, aki igéző pillantásával csábítja el az éppen klipforgatáson részt vevő Korda Györgyöt, aki véletlenül a vízbe löki szerelmét, Balázs Klárit. A vicces jelenetet több napig forgatták a múlt év nyarán, Timinek azonban nem csupán kellemes emlékei főződnek a filmes munkához, ugyanis a jelenet felvétele után orvosi segítségre volt szüksége.


– Nagyon tetszett ez a különben kaszkadőrt igénylő szerep, és mivel nem találtak megfelelő lányt, jeleztem a produkció vezető kaszkadőrének, Piroch Gábornak, hogy szívesen elvállalom ingyen a feladatot, mivel elég gyakorlott jetskis vagyok. Látszólag egyszerűnek tűnt a munka, azonban nagyban megnehezítette, hogy a forgatás ideje alatt súlyos hörghuruttal küszködtem. Sokszor kellett felvenni a jelenetet, mivel a Klárikát alakító kaszkadőrnek rendszeresen lerepült a ruhája és a parókája. A munka végére 40 fok körül volt a lázam és levegőt se kaptam már, így a stáb számára fenntartott mentőautó szállított az orvoshoz. Sajnos szinte minden nyáron küszködök a hörghuruttal, mivel nem bírja a szervezetem a légkondit – mesélte Timi, aki rövid pihenés és szakszerű orvosi ellátás után teljesen felépült.

Timinek nem ez az első filmszerepe, korábban már láthattuk a szintén itthon forgatott, Dwayne ‘The Rock’ Johnson nevével fémjelzett Herkules című szuperprodukcióban, melyben az egyik ünnepi jelenetben volt látható.


 

– A Pappa pia számomra a nyárról, a zenéről és a felhőtlen szórakozásról szól, és lebetegedésem ellenére igyekszem így gondolni a forgatásra is. Emlékszem, az egyik felvételnél a mögöttem ülő lányt sikerült „elhagynom” a jetskiről, mivel úgy megindultam, hogy leesett róla. Nem történt semmi baj, sőt nagyot nevettünk az eseten – osztotta meg a vicces emléket Timi.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

 • Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.

 • Teljesen lecsúszott Locklear

  Teljesen lecsúszott Locklear

  Heather Lockleart hétfő este egy amerikai kórház pszichiátriájára szállították, mert saját édesanyját fojtogatni, édesapját pedig ütlegelni kezdte és öngyilkossággal fenyegetőzött.