EUR: 308,81 Ft
CHF: 267,70 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Életmód

Őszinteség és hivatástudat

Új, különleges üzlettel bővült Budapest sokszínű kínálata. Egy olyan cég nyitott üzletet, amelynek hitvallása szerint az emberi egészség a legnagyobb érték, és az ezáltal elérhető életöröm biztosíthatja, hogy aktív hasznos tagjai lehessünk közösségünknek.

A város szívében, a Lónyay utcában sétálva egy új boltra lettem figyelmes. A modern, exkluzív kirakat becsábított, már csak azért is, mert hosszú évek óta az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. A Prestige üzletbe betérve rendkívül figyelmes hölgyek és eladó urak fogadtak, érdeklődésemre elmondták, hogy az RLI brand egy friss termék a piacon. Az üzemeltető a Wellness Eszközök Üzlet Kft., amely teljes magyar tulajdonosi körrel a közérzetünk és a vitalitásunk megőrzésének fontosságára hívja fel a figyelmünket. Nemcsak a kellemes környezet és a kedves fogadtatás ragadott magával, hanem a kitűnő ajánlataik, hiszen megtudtam, hogy a következő egy hónapban minden érdeklődő igénybe vehet egy díjtalan, orvosi diagnózist nem helyettesítő állapotfelmérést.

(Fotó: Keresztesi Balázs)


Az ott töltött pár percem alatt rengeteg vásárló fordult meg a Prestige Közérzetjavító üzletben. Hatalmas mosollyal és hálával az arcukon köszöntek el az üzletkötőjüktől. Rá is kérdeztem:

– Mit gondolnak, miért önöknek van az egyik legtöbb elégedett ügyfelük ezen a területen?

Határozottan azt tudom mondani, hogy az őszinteség és a hivatástudat az, ami megkülönböztet minket másoktól. Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk. Üzletünk nem orvosi rendelő, nem orvosi intézmény. Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal. Fokozottan figyelünk arra, hogy munkatársaink hivatásuknak érezzék embertársaik megsegítését – mondta Ökrösi Levente, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar lakásárak a legkedvezőbbek a régióban

    A magyar lakásárak a legkedvezőbbek a régióban

    Magyarország az elmúlt években rendre az európai élmezőnybe került a kiadott lakásépítési engedélyek és a lakásárak emelkedése alapján. A környező országokhoz képest azonban még mindig Magyarországon lehet a legolcsóbban ingatlanhoz jutni – derül ki az ingatlan.

  • Recept: Fügét mutatunk

    Recept: Fügét mutatunk

    A füge nem csupán frissen és aszalva fogyasztható, különleges íze és textúrája miatt sokoldalúan felhasználható, ráadásul nagyon egészséges.