2017. november 07., kedd
Rezső

Életmód

Őszinteség és hivatástudat

Új, különleges üzlettel bővült Budapest sokszínű kínálata. Egy olyan cég nyitott üzletet, amelynek hitvallása szerint az emberi egészség a legnagyobb érték, és az ezáltal elérhető életöröm biztosíthatja, hogy aktív hasznos tagjai lehessünk közösségünknek.

A város szívében, a Lónyay utcában sétálva egy új boltra lettem figyelmes. A modern, exkluzív kirakat becsábított, már csak azért is, mert hosszú évek óta az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. A Prestige üzletbe betérve rendkívül figyelmes hölgyek és eladó urak fogadtak, érdeklődésemre elmondták, hogy az RLI brand egy friss termék a piacon. Az üzemeltető a Wellness Eszközök Üzlet Kft., amely teljes magyar tulajdonosi körrel a közérzetünk és a vitalitásunk megőrzésének fontosságára hívja fel a figyelmünket. Nemcsak a kellemes környezet és a kedves fogadtatás ragadott magával, hanem a kitűnő ajánlataik, hiszen megtudtam, hogy a következő egy hónapban minden érdeklődő igénybe vehet egy díjtalan, orvosi diagnózist nem helyettesítő állapotfelmérést.


(Fotó: Keresztesi Balázs)


Az ott töltött pár percem alatt rengeteg vásárló fordult meg a Prestige Közérzetjavító üzletben. Hatalmas mosollyal és hálával az arcukon köszöntek el az üzletkötőjüktől. Rá is kérdeztem:

– Mit gondolnak, miért önöknek van az egyik legtöbb elégedett ügyfelük ezen a területen?


Határozottan azt tudom mondani, hogy az őszinteség és a hivatástudat az, ami megkülönböztet minket másoktól. Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk. Üzletünk nem orvosi rendelő, nem orvosi intézmény. Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal. Fokozottan figyelünk arra, hogy munkatársaink hivatásuknak érezzék embertársaik megsegítését – mondta Ökrösi Levente, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre több nőt érint a cukorbetegség

  Egyre több nőt érint a cukorbetegség

  Magyarországon 772 ezren szenvednek cukorbetegségben, és az adatok szerint a betegek több mint a fele nő – mondta Kempler Péter, a Magyar Diabetes Társaság elnöke a diabétesz világnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

 • Nők a NASA-nál

  Nők a NASA-nál

  A Lego legújabb, Nők a NASA-nál bábuival a NASA fantasztikus női munkatársai előtt szeretne tisztelegni. A készlet Nancy Grace Roman csillagász, Margaret Hamilton informatikus, Sally Ride űrhajós-asztrofizikus és Mae Jemison orvos-űrhajós minifigurája mellett a szakterületüket illusztráló három építményt is tartalmaz.

 • Ezért pörög a lakáspiac

  Ezért pörög a lakáspiac

  Nőtt az eladások száma a hazai ingatlanpiacon éves összesítésben, a fővároson kívül egyre több lakás cserél gazdát. A lakásvásárlók háromnegyede a 30 millió alatti ingatlanokat keresi.

 • Negyvennégy másodpercig bírjuk okostelefon nélkül

  Negyvennégy másodpercig bírjuk okostelefon nélkül

  Magyarországon 3,5 millió ember internetezik a mobilján rendszeresen, amely már a mindennapi életünk szerves részévé vált. Az idei Mobile Hungary konferencia arra fókuszált, hogy hol jelenik meg a különbség a mobil és a web között, hogyan van jelen a mindennapi életünkben és ennek milyen hatása van a kereskedelem, a gazdaság és a kommunikációs folyamatokra.