EUR: 313,02 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Életmód

Őszinteség és hivatástudat

Új, különleges üzlettel bővült Budapest sokszínű kínálata. Egy olyan cég nyitott üzletet, amelynek hitvallása szerint az emberi egészség a legnagyobb érték, és az ezáltal elérhető életöröm biztosíthatja, hogy aktív hasznos tagjai lehessünk közösségünknek.

A város szívében, a Lónyay utcában sétálva egy új boltra lettem figyelmes. A modern, exkluzív kirakat becsábított, már csak azért is, mert hosszú évek óta az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. A Prestige üzletbe betérve rendkívül figyelmes hölgyek és eladó urak fogadtak, érdeklődésemre elmondták, hogy az RLI brand egy friss termék a piacon. Az üzemeltető a Wellness Eszközök Üzlet Kft., amely teljes magyar tulajdonosi körrel a közérzetünk és a vitalitásunk megőrzésének fontosságára hívja fel a figyelmünket. Nemcsak a kellemes környezet és a kedves fogadtatás ragadott magával, hanem a kitűnő ajánlataik, hiszen megtudtam, hogy a következő egy hónapban minden érdeklődő igénybe vehet egy díjtalan, orvosi diagnózist nem helyettesítő állapotfelmérést.


(Fotó: Keresztesi Balázs)


Az ott töltött pár percem alatt rengeteg vásárló fordult meg a Prestige Közérzetjavító üzletben. Hatalmas mosollyal és hálával az arcukon köszöntek el az üzletkötőjüktől. Rá is kérdeztem:

– Mit gondolnak, miért önöknek van az egyik legtöbb elégedett ügyfelük ezen a területen?


Határozottan azt tudom mondani, hogy az őszinteség és a hivatástudat az, ami megkülönböztet minket másoktól. Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk. Üzletünk nem orvosi rendelő, nem orvosi intézmény. Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal. Fokozottan figyelünk arra, hogy munkatársaink hivatásuknak érezzék embertársaik megsegítését – mondta Ökrösi Levente, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az a csodálatos fokhagyma

  Az a csodálatos fokhagyma

  Különleges ízjavító hatása miatt a fokhagymát az egész világon kedvelik. Egyes ókori népek varázserőt tulajdonítottak neki, Egyiptomban szent növényként tisztelték.

 • Tokaji Aszú sikere a Világ legnagyobb borversenyén

  Tokaji Aszú sikere a Világ legnagyobb borversenyén

  A Patricius Borház 2007-es évjáratú Tokaji Aszú 6 puttonyos borát a Világ negyedik legjobb édes borának választották, a Best Wine of the World 2017 – a Világ Legjobb Bora 2017 borversenyen, melynek eredményeit a közelmúltban jelentették be.

 • E-matrica: Idén sem kifizetődő a feledékenység

  E-matrica: Idén sem kifizetődő a feledékenység

  Az útdíjfizetési szabályozás alapjait érintő változások léptek életbe január 1-jén. A fontosabb rendelkezések közé tartozik a pótdíj-maximalizálás szabályainak átalakítása, a pótdíjfizetési határidők meghosszabbítása és a kedvezményes különbözeti pótdíj bevezetése.

 • A nyugtalan láb cukorbetegséget is jelezhet

  A nyugtalan láb cukorbetegséget is jelezhet

  A nyugtalanláb-szindróma az érző- és mozgatóidegek zavara, mely az alvászavarok körébe tartozik, és nagyban hátráltatja a pihentető alvást: a benne szenvedő erőteljes késztetést érez alsó végtagjai mozgatására, melyet egyfajta viszkető, bizsergő, égő érzés vált ki.