2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Szexragadozó: Gyere elő Menyoa! Hol bujkálsz?

Hiába ajánlott fel öt hónapja a rendőrség 300 ezer forint jutalmat a nyomravezetőnek, nem találják az afrikai migránst, Pierre Paul Menyoát, aki március 6-án megerőszakolta az őt befogadó kartali család legkisebb lányát, a 15 éves Stellát.

Kartalon nagy feltűnést keltett a kétgyermekes P. Tímea afrikai élettársa, aki menekültként Törökországon át érkezett Magyarországra. Gyakran dolgozott felszolgálóként a család büféjében, mindig udvarias, segítőkész volt, tört magyarságával jókedvre derítette a vendégeket. A férfi nem sokkal azután, hogy odaköltözött, elhívta a szintén kameruni Pierre Paul Menyoát, hogy lakjon náluk. A 15 éves P. Stella és nyolc évvel idősebb nővére, P. Mercédesz is örült az új családtagnak.


– Mercédesz hamar beleszeretett Pierre-be. Nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy Pierre és Merci kisbabát vár – mesélte a Lokálnak az egyik szomszéd. – Hat hónapos volt a magzat, mikor az kismamának elfolyt a magzatvize, rohammentő vitte őt a kórházba. Pierre nem tartott vele, egyedül maradt a házban Stellával. Miközben a kórházban az orvosok küzdöttek a kisbaba életéért, ő otthon megbecstelenítette élettársa húgát.

Mint a Lokál megírta, az erőszak után Stella sírva szaladt át a szomszédban lakó nagymamájához, aki felelősségre akarta vonni az afrikait, aki addigra nyomtalanul eltűnt. Öt hónapja nincs hír róla, se a másik afrikairól. A faluban óriási felháborodást váltott ki az erőszak híre. A törékeny Stella sokáig nem ment iskolába, nővére pedig lelkileg összeomlott, hiszen elveszítette kisbabáját, a húga életét tönkretette a szerelme, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság körözést rendelt el. Stella nagymamája már korábban is súlyos szívbeteg volt, de az unokáját ért támadás óta annyit romlott az állapota, hogy már a kórházban is lemondtak róla.


– Úgy tudom, a nyomozók még mindig nem találták meg Pierre-t – mondta lapunknak Stella. Édesanyja hasonlóképpen szűkszavúnak bizonyult.

A Lokál kérdésére a rendőrség megerősítette: Pierre Paul Menyoát azóta is keresik, a nyomravezető 300 ezer forint jutalomra számíthat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Segítünk megszedni magát piros tojással

    Segítünk megszedni magát piros tojással

    Minden évben eljön az a nap, amikor minden fiú, legény, és férfi elkezd eszeveszettül gondolkozni, hogy Húsvéthétfőn milyen verset mondjon a hagyományos locsolkodás mellé. Van, aki a rövid, frappáns versikékre esküszik, van, aki minden évben marad a bevált „Zöld erdőben jártam” kezdetű mondókánál.

  • Pótlóbuszok járnak Debrecen és Balmazújváros

    Pótlóbuszok járnak Debrecen és Balmazújváros

    A Debrecen-Füzesabony (108-as) vasútvonalon május 2-től várhatóan december 14-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, illetve Balmazújváros és a megyeszékhely között pótlóbuszok szállítják az utasokat – közölte a MÁV Zrt.