EUR: 325,40 Ft
CHF: 279,71 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Extra

Pitt nem békül, elválik Jolie-tól

Néhány napja még attól volt hangos a sajtó, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie meggondolták magukat, és mégsem válnak. Ennek ellenére a legfrissebb hírek szerint Brad Pittnek esze ágában sincs visszavonni a keresetet. 

Fotó: twitter

Már közel egy éve tart minden idők egyik legcsúnyább celebválása, aminek Angelina Jole, Brad Pitt és hat gyermekük a szereplője. Néhány napja futótűzként terjedt a hír, hogy a sztárpár békül, hiszen hónapok óta a válással kapcsolatos egyetlen tárgyaláson sem vettek részt. A TMZ információi szerint azonban a válást esze ágában sincs lefújni egyik félnek sem, sőt Brad Pitt volt az, aki sürgetőbbnek érezte, hogy ügyvédei minél előbb megegyezzenek a színésznő képviselőivel. A lap szerint ugyanis a közös vagyon elosztása és a gyerekek felügyeleti jogának kérdése tavaly szeptember óta terítéken van. Egyelőre semmiben nem tudtak maradéktalanul megegyezni, ugyanis Pitt az ellene felhozott vád – miszerint verbálisan bántalmazta fiát, Maddoxot – ellenére sem szeretne lemondani a kicsik közös felügyeleti jogáról. Az ügyben az FBI is nyomozott, ez azonban eredménytelenül zárult, így a vád nem állta meg a helyét, de a lap szerint ez volt az a pont, ahol Pittnél teljesen elszakadt a cérna, és soha többé nem tudna Jolie-ra feleségeként tekinteni. A színész nyilvánosan elismerte korábbi alkohol- és drogproblémáit, valamint pszichoterápiára is járt, hogy ne tiltsák el tőle gyermekeit. A hatalmas cirkusz ellenére a színész mégis megpróbál jó viszonyt ápolni Jolie-val, de elképzelhetetlennek tartja, hogy a baráti csevejen túl újra több legyen köztük. Ezt persze nemcsak a színész, de Angelina is így gondolja, ő sem forszírozza a család-újraegyesítést, csupán egy interjúban fejtette ki, mennyire sajnálja, hogy nem tudták megoldani problémáikat.


Fotó: Profimedia, Abaca

 

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó személyi edzőként és már vízimentőként is segíti az emberek életét. Az aerobik világbajnok szingliként éli a mindennapjait, habár a Lokálnak elárulta: 43 évesen már szeretne családot alapítani és megtalálni azt a társat, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel az elvárásainak.

  • Virág, az izmos bomba nő

    Virág, az izmos bomba nő

    Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitnesz versenyzője, aki nemzetközi mezőnyben is rendre leteszi a névjegyét.