EUR: 310,48 Ft
CHF: 259,47 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Pitt nem békül, elválik Jolie-tól

Néhány napja még attól volt hangos a sajtó, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie meggondolták magukat, és mégsem válnak. Ennek ellenére a legfrissebb hírek szerint Brad Pittnek esze ágában sincs visszavonni a keresetet. 

Fotó: twitter

Már közel egy éve tart minden idők egyik legcsúnyább celebválása, aminek Angelina Jole, Brad Pitt és hat gyermekük a szereplője. Néhány napja futótűzként terjedt a hír, hogy a sztárpár békül, hiszen hónapok óta a válással kapcsolatos egyetlen tárgyaláson sem vettek részt. A TMZ információi szerint azonban a válást esze ágában sincs lefújni egyik félnek sem, sőt Brad Pitt volt az, aki sürgetőbbnek érezte, hogy ügyvédei minél előbb megegyezzenek a színésznő képviselőivel. A lap szerint ugyanis a közös vagyon elosztása és a gyerekek felügyeleti jogának kérdése tavaly szeptember óta terítéken van. Egyelőre semmiben nem tudtak maradéktalanul megegyezni, ugyanis Pitt az ellene felhozott vád – miszerint verbálisan bántalmazta fiát, Maddoxot – ellenére sem szeretne lemondani a kicsik közös felügyeleti jogáról. Az ügyben az FBI is nyomozott, ez azonban eredménytelenül zárult, így a vád nem állta meg a helyét, de a lap szerint ez volt az a pont, ahol Pittnél teljesen elszakadt a cérna, és soha többé nem tudna Jolie-ra feleségeként tekinteni. A színész nyilvánosan elismerte korábbi alkohol- és drogproblémáit, valamint pszichoterápiára is járt, hogy ne tiltsák el tőle gyermekeit. A hatalmas cirkusz ellenére a színész mégis megpróbál jó viszonyt ápolni Jolie-val, de elképzelhetetlennek tartja, hogy a baráti csevejen túl újra több legyen köztük. Ezt persze nemcsak a színész, de Angelina is így gondolja, ő sem forszírozza a család-újraegyesítést, csupán egy interjúban fejtette ki, mennyire sajnálja, hogy nem tudták megoldani problémáikat.


Fotó: Profimedia, Abaca

 

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.