2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Program

Rettegjen és mozizzon a normafai rengetegben!

A UPC Magyarország legújabb kezdeményezése, a UPC Pop-up Mozi olyan különleges filmélményt kínál, amilyenre korábban nem volt példa.

Augusztus elején Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio lebilincselő thrillerét, a Viharszigetet vetítették egy igazán hátborzongató, a film témájához tökéletesen passzoló helyszínen, a Svábhegyi Szanatóriumban. A vetítésen Iszak Eszti is ott volt.


A Ház az erdő mélyén című filmet vetítik augusztus 31-én

– Imádom a nyári esték hangulatát, azt pedig, amikor együtt lehetek a barátaimmal valamilyen izgalmas programon, mindig nagyon élvezem. A UPC Pop-up Mozi vetítésére is néhány jó barátommal érkeztem, azt hiszem örök emlék marad mozizás a szanatórium udvarán és a közös borzongás – mondta el  Iszak Eszti.

Iszak Eszti a Svábhegyi Szanatóriumban nézte meg barátaival a Viharszigetet – Fotó: Csudai Sándor

Akik pedig lemaradtak, azoknak augusztus 31-én  újra lehetőségük lesz belekóstolni a vetített film témájához tökéletesen passzoló filmnézés világába, ezúttal ugyanis a Ház az erdő mélyén című filmet vetítik a normafai rengetegben. A pop-up mozi az előző alkalomhoz hasonlóan most is ingyenes lesz, azonban a regisztráció megnyitását követően érdemes sietni a helyfoglalással mivel a férőhelyek száma limitált és esemény regisztrációhoz kötött. A helyszínen a kényelmes babzsákok mellett, a regisztrációhoz járó popcorn- és limonádé-kuponnal várták a látogatókat.

A UPC Magyarország legújabb kezdeményezése, a UPC Pop-up Mozi olyan különleges filmélményt kínál, amilyenre korábban nem volt példa.

A regisztráció a következő címen érhető el: popupmozi.upc.hu
Az első vetítésről készült videó itt nézhető meg: www.facebook.com/upcmagyarorszag/videos/1999185763444328/

Kapcsolódó Cikkek