EUR: 303,18 Ft
CHF: 267,27 Ft
2017. augusztus 20., vasárnap
István

Tech

Robot végzi a piszkos munkát

A takarítás általában nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé, de ma már gyorsan és könnyen rábízhatjuk ezt a kellemetlen feladatot egy házi robotporszívóra.

Figyel, felkészül és diszkréten, igazi profi módjára teljesíti küldetését. Az akár wifin keresztül is irányítható LG VR9647PS robotporszívó feltérképezi és megjegyzi a szobában található akadályokat, amelyeket a következő alkalommal egyből ki is kerül.

LG VR9647PS robotporszívó

Az arany és ezüst színben elérhető elegáns kis készülék az otthoni időtöltésben sem zavar senkit, hiszen alacsony zajszintje miatt alig hallható működés közben, de akár a család távollétében is el tudja végezni a piszkos munkát.

LG VR9647PS robotporszívó

Kapcsolódó Cikkek

 • Ilyen lehet az új iPhone

  Ilyen lehet az új iPhone

  Az új iPhone kapcsán teóriák, elképzelések, jóslatok folyamatosan jönnek-mennek, ám most nagyon úgy tűnik, hogy ez a napokban kiszivárgott információk az almás cég új telefonkészülékéről nagyon is valósak.

 • Visszavonja a Microsoft elleni panaszát az orosz Kaspersky Lab

  Visszavonja a Microsoft elleni panaszát az orosz Kaspersky Lab

  A moszkvai székhelyű Kaspersky Lab kiberbiztonsági cég szerdán bejelentette, hogy visszavonja a Microsoft amerikai szoftvervállalat ellen európai trösztellenes hatóságoknál benyújtott panaszát, miután a Microsoft ígéretet tett kifogásolt politikájának megváltoztatására.

 • Szakértő: Virágzik a kiberbűnözés

  Szakértő: Virágzik a kiberbűnözés

  Virágzik a kiberbűnözés, tízből hat rosszindulatú szoftver már zsarolóvírus – mondta Gyebnár Gergő biztonsági szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

 • Brutális adatmennyiséget tárol mágnesszalagon az IBM

  Brutális adatmennyiséget tárol mágnesszalagon az IBM

  Az IBM rüschlikoni kutatóközpontjában dolgozó tudósoknak sikerült soha nem látott adatmennyiséget – négyzethüvelyenként 201 gigabitet – tárolni egy nagy adatsűrűségű mágnesszalagos rendszeren – jelentették be szerdán a japán Cukubában folyó technológiai konferencián.