2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Külföld

Sokkolta a menyasszonyt, amit vőlegénye a kutyájával tett

Egy Rio de Janeiroban élő nő nem értette miért rettegnek kutyái saját vőlegényétől, akivel már több éve élt együtt. Bekamerázta a házat, hogy megtudja mi történik.

A 26 éves Ninna Mandin boldogan élt vőlegényével, gőzerővel szervezték az esküvőt, de a lánynak feltűnt, hogy francia buldogjain különös sérülések vannak, amiket egyszerűen nem tudott hova tenni – írja az Animal Channel. A nő többször is elvitte állatorvosi vizsgálásokra kedvenceit. A kutyák sebeit és sérüléseit azonban az orvos sem tudta megmagyarázni. Nina úgy gondolta problémája megoldódik, ha beszerel egy kamerát a nappaliba, így miután hazaér a videofelvételen meg tudja nézni, hogy mégis mit csinálnak kedvencei, amitől megsérülhetnek.
Amikor a fiatal lány visszanézte a felvételeket, alig akart hinni a szemének. Kiderült ugyanis, hogy vőlegénye kínozza a kutyákat. A férfi rugdosta, lábuknál fogva ráncigálta és a magasba emelte a buldogokat. Rázta és ütötte őket, szórakozásból kínozta szegény állatokat.


Nina párja kegyetlenül kínozta kutyáikat Fotó: facebook

– Attól a pillanattól, hogy megláttam mi történt, csak arra tudtam gondolni, hogy megszabaduljak tőle. Az esküvőt azonnal lefújtam, szó sem lehetett arról, hogy egy perccel is tovább együtt maradjunk – mondta a lány, aki sosem gondolta volna, hogy vőlegénye bárkit is képes lenne bántani.

Az állatorvos sem tudta megállapítani, miért vannak olyan furcsa sérülései a kutyáknak Fotó: facebook

 

– Sokkoltak a történtek, mert azt hiszed ismersz egy embert, aztán rájössz, hogy gőzöd sincs kivel élsz együtt. De ma már csak igazságot szeretnék a kutyáimnak – mondta Nina, aki azonnal feljelentést tett a rendőrségen és aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy börtönbüntetést szabjanak ki exére, állatkínzás miatt. Az online petíciót harmincezer ember írta alá, Nina ráadásul a videót is közzétette, hogy mindenki láthassa a férfi arcát. A rendőrség nyomozást is indított, de az ügy további részleteit nem hozták nyilvánosságra.
A férfi azóta állítólag elköltözött, korábbi ismerőseivel sem tartja a kapcsolatot, mert az eset óta mindenki elfordult tőle.


Nina azonnal szakított párjával, feljelentést is tett Fotó: Facebook

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

 

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek