EUR: 322,84 Ft
CHF: 283,66 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Szeretjük és megvédjük őket!

A Lokál munkatársai imádják az állataikat, és mindent megtesznek azért, hogy az állatkínzók börtönbe kerüljenek!

Kovács Szilárd és Boq
Számomra a kutyám ugyanolyan egyenrangú családtag, mint a párom, a szüleim vagy a testvéreim. Aki a családomat bántja, az engem bánt, aki egy élőlényt bánt, az bűnt követ el, amiért bűnhődnie kell!


Pósa Lilla, Rumli és Zeusz
Ők már egyszer megmentettek engem a szeretetükkel, bármit megtennék, hogy én is megmentsem őket. Börtönben a helye annak, aki bántja az állatokat!

Ulicska Viki és Zizu
Pár hetesen, kajlán totyogott a körúton a kis Zizum. Egyetlen másodperc alatt szerettem bele és döntöttem el, hogy hazaviszem, és innentől én gondoskodom róla. Azóta minden napom a felelős állattartás jegyében telik: ellátom, foglalkozom vele, és szeretem a kis kedvencemet! Ne hagyjuk, hogy ez másképp legyen, és harcoljunk, hogy a bántalmazó gazdák börtönbe kerüljenek!

Vörös Viki és Shady
Shady kicsi és védtelen, csak a gazdájára és az emberekre számíthat. Megbízik bennünk, és eszébe sem jut, hogy elárulhatják. Mi nem fogjuk, te se tedd!

Kapcsolódó Cikkek

 • Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

  Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

  Kovács Patrícia őszintén mesélt arról, hogy bizony neki is vannak kételyei a gyerekneveléssel kapcsolatban. Egy-egy nehéz döntés előtt mindig arra gondol először, hogy vajon ezt a körülötte lévők hogy csinálnák.

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.