2017. november 25., szombat
Katalin

Sport

Szuperbusszal utazik a Fradi

Bemutatta a Ferencvárosi Torna Club a labdarúgócsapat új buszát. Az FTC játékosai mostantól kezdve egy Neoplan Tourliner P22-SEK fedélzetén gördülnek majd az utakon, amikor idegenbeli mérkőzésre utaznak.
A hivatalos sajtótájékoztatón a Fradi játékosai és a szakmai stáb is jelen volt, ezúttal öltönyben. A futballisták is tátott szájjal nézték a buszt bemutató kisfilmet, hiszen most látták először a járművet.
 
A busz dizájnos külsejét a Ferencváros grafikusstábja álmodta meg, a játékosok és a stáb nagy megelégedésére.
A járművet természetesen minden fontos eszközzel és kényelmi funkcióval ellátták a készítők. Thomas Doll vezetőedző például utazás is közben akár levetítheti a csapatnak az elemző videókat, ugyanis a busz komoly multimédiás rendszerrel van felszerelve.
Nem csupán a Fradi utazik ilyen busszal, hanem többek között a Bayern München, a PSG és az FC Barcelona is, vagyis a minőség garantált.
 
– A busz 460 lóerős, 13,9 méter hosszú, 2,5 méter széles és 3,8 méter magas, tehát biztosan tiszteletet követel majd az utakon.
 
 
– A buszbelső a legjobb luxuskivitelezést kapta, az ülések bőrből készültek.
 
– A belső térben két LCD monitor is található.
 
– A jármű többfunkciós klímával ellátott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenkit hülyére ver a PSG

    Mindenkit hülyére ver a PSG

    A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata felszántotta a Celtic-kel a Parc des Princes gyepét, és a 7-1-es végeredménnyel megdöntötte a Borussia Dortmund rekordját.

  • A világ legjobbja lett a vizes vb nyitó előadása

    A világ legjobbja lett a vizes vb nyitó előadása

    Két kategóriában is díjazták a 17. FINA Világbajnokság nyitó előadását a rendezvényszakma Oscar-díjaként is emlegetett, rangos Bea World – Best Event Awards ünnepélyes díjátadó gáláján. Az egyik legfontosabb kategória, a Best Live Entertainment szekció fődíját Káel Csaba, a nyitóesemény főrendezője, a Müpa vezérigazgatója és a produkció látványvilágáért felelő francia kollektíva, az ECA2 vezetője, Jean-Christophe Canizares közösen vette át.