EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Sport

Szuperbusszal utazik a Fradi

Bemutatta a Ferencvárosi Torna Club a labdarúgócsapat új buszát. Az FTC játékosai mostantól kezdve egy Neoplan Tourliner P22-SEK fedélzetén gördülnek majd az utakon, amikor idegenbeli mérkőzésre utaznak.
A hivatalos sajtótájékoztatón a Fradi játékosai és a szakmai stáb is jelen volt, ezúttal öltönyben. A futballisták is tátott szájjal nézték a buszt bemutató kisfilmet, hiszen most látták először a járművet.
 
A busz dizájnos külsejét a Ferencváros grafikusstábja álmodta meg, a játékosok és a stáb nagy megelégedésére.
A járművet természetesen minden fontos eszközzel és kényelmi funkcióval ellátták a készítők. Thomas Doll vezetőedző például utazás is közben akár levetítheti a csapatnak az elemző videókat, ugyanis a busz komoly multimédiás rendszerrel van felszerelve.
Nem csupán a Fradi utazik ilyen busszal, hanem többek között a Bayern München, a PSG és az FC Barcelona is, vagyis a minőség garantált.
 
– A busz 460 lóerős, 13,9 méter hosszú, 2,5 méter széles és 3,8 méter magas, tehát biztosan tiszteletet követel majd az utakon.
 
 
– A buszbelső a legjobb luxuskivitelezést kapta, az ülések bőrből készültek.
 
– A belső térben két LCD monitor is található.
 
– A jármű többfunkciós klímával ellátott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.