EUR: 308,81 Ft
CHF: 267,70 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Életmód

Szuperdadát keresnek milliós fizetésért

Szuperdadát keres egy londoni család. A hirdetés szerint az ideális jelölt gyerekpszichológiából diplomázott, ő maga gyermektelen, de minimum 15 éves tapasztalattal rendelkezik, nem iszik, nem drogozik, heti hat napot dolgozik és jártas az önvédelemben.

Ehhez ugyan nem ragaszkodnak, hiszen azt a szerencsés kiválasztottat, aki valamennyi feltételnek megfelel, utóbbit kivéve, befizetik egy önvédelmi kurzusra. Ezért cserébe évente 100 ezer font (33 millió forint) és Michelin-csillagos sztárséf által készített koszt jár. A hirdetést egy olyan tehetős brit család adta fel, amelynek több háza is van a nagyvilágban. Négy gyermekük mellé keresnek dadust, és bár az állás Londonba szól, elképzelhető, hogy hetente akár háromszor is külföldre kell utazni, ha a család elhagyja az országot. A gyerekek magántanulók, de a hirdetés szerint folyamatos figyelmet és felügyeletet igényelnek, még akkor is, ha a tanárokkal vannak. A fő feladat tehát a 2 és 15 év közötti gyermekek nevelése, valamint a különórák intézése, amihez bármelyik családi autót – akár a Porschét, a Range Rovert vagy a Maseratit – használhatja a dadus. A CNBC utánajárt a hirdetés valóságtartalmának, és megtalálták a családot, akik ugyan nem akartak arccal és névvel a sajtóban szerepelni, de elmondták, hogy eddig több mint 300 jelentkező adta be pályázatát hozzájuk a Childcare.co.uk hirdetési portálon keresztül, amelynek az a fő profilja, hogy a szülőkkel összekapcsolja a gyermekgondozó szolgáltatásokat, a babysittereket, a dadusokat és a magántanárokat.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar lakásárak a legkedvezőbbek a régióban

    A magyar lakásárak a legkedvezőbbek a régióban

    Magyarország az elmúlt években rendre az európai élmezőnybe került a kiadott lakásépítési engedélyek és a lakásárak emelkedése alapján. A környező országokhoz képest azonban még mindig Magyarországon lehet a legolcsóbban ingatlanhoz jutni – derül ki az ingatlan.

  • Recept: Fügét mutatunk

    Recept: Fügét mutatunk

    A füge nem csupán frissen és aszalva fogyasztható, különleges íze és textúrája miatt sokoldalúan felhasználható, ráadásul nagyon egészséges.