EUR: 318,79 Ft
CHF: 273,94 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Program

Tállya Challenge

A Tállya Challenge sportesemény különlegességét, a festői környezetű Tállya község mellett, a Colas andezit bánya, és annak környező területe adja. Monumentális, néhol már holdbéli kinézete, egyedi és különleges élményt biztos.

Tállya Challenge rendezvényhelyszín:


Tállya község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Szerencsi járásban.A híres tokaj-hegyaljai borvidéken fekszik, Miskolctól 45 km-re keletre. Budapest felől érkezve az M3-as autópályán, majd az M30 lehajtót elhagyva Szerencs irányban a 37-es számú főútvonalon.

Tállya történelmi borvidék jellegének és az elmúlt 10 év fejlesztéseinek köszönhetően, egyre kedveltebb turisztikai célpont. A község közigazgatási területén fekszik a COLAS Északkő Bányászati Kft. tállyai bányaüzeme, amely egy aktív andezit bányaként üzemel.Egyedülálló helyszínként a bánya területe is kiemelt része a versenysorozatnak.


Tállya Challenge sportágak:

 • futás extrém-terep akadályfutás / 12 épített akadály
 • kerékpár (mountain bike) / 8 épített akadály
 • egyéb / büntetőzónák

Versenytáv: 15km

Extrém futóverseny:

A TC-RUN egy akadályokkal nehezített terepfutó verseny extreme helyszínével (Colas Bánya) 16 éves kortól biztosít kihívást a résztvevőknek. Palánkok, rámpák, mocsaras árkok, óriás munkagépek, kötélhálók és még jó néhány akadály várja a kalandfutás rajongóit, akiknek nem csupán az akadályok meghódítása, hanem a bajtársiasság, az akaraterő és
kitartás megtapasztalása is felejthetetlen élményt nyújt a megmérettetés során.

A kijelölt TC-Run táv 1.illetve 3 fős csapatban is teljesíthető. A 3fős csapat együtt teljesíti a 15km-es távot, és a legutolsó csapattag időeredménye a mérvadó a ragsoroláskor.

A TC-BIKE egy egyedülálló mountainbike verseny, amely az aszfalt és extrém terepviszonyokat egyaránt magában foglalja a 15km-es táv alatt. A pálya olyan kerékpárral teljesíthető akadályrendszereket is tartalmaz, amely egyedülállóvá teszi a TC-BIKE pályavezetését.

A kijelölt TC-BIKE táv 1.illetve 3 fős csapatban is teljesíthető. A 3fős csapat 3x15km teljesítését jelenti.

Időpont:

2017. október 6-8.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb hedonista partit ad Pásztor Anna

  Újabb hedonista partit ad Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.