EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Program

Tokaj-Hegyalja: Tállya BBQ Fesztivál

2017. október 13-15. – Egy hétvége, amikor Kansas Tállyára költözik! Ha BBQ rajongó vagy, október közepén Tállyán a helyed a Tállya BBQ Fesztiválon.

A Tállyáért Egyesület Magyarországon először nemzetközi BBQ versenyt rendez az amerikai KCBS – The Kansas City Barbeque Society szakmai felügyelete alatt. Végre megismerhetjük, milyen is a valódi amerikai versenybarbecue. Igazi versenyszmókerek vezetnek be minket a lassú tűzön füstölt húsok világába, miközben blues- és utcazene fesztivál keretében a Márton Birtok legjobb borait kóstolhatjuk. Légy te is Tállya Ranger!

Kapcsolódó Cikkek

 • Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  A nagy fogyás: életmódváltó példaképek kerestetnek! Magyarország Európa legtúlsúlyosabb országa, évente több mint egymillió személy próbálkozik meg testsúlycsökkentéssel, de túlnyomó többségük nem tud tartós eredmény elérni.

 • Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  November 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült, főszereplői Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Kulka János, Kováts Adél, Dobó Kata és Anger Zsolt.

 • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.