EUR: 324,12 Ft
CHF: 280,91 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Trónok harca-sztárok rajonganak Zsófi rajzaiért

Egy magyar grafikus rajzaival pózoltak a Trónok harca sztárjai, Emilia Clarke és Liam Cunningham. Szász Zsófi nem is számított arra, hogy a Sárkányok anyjának és a Hagymalovagnak is ennyire tetszik a munkája. A 29 éves grafikus elárulta a Lokálnak, hogy öltöztető barátnője a Trónok harca produkcióban dolgozik, az ő segítségével jutottak el alkotásai a szereplőkhöz. „Amikor decemberben végeztek a forgatással, akkor kapták meg a színészek az ajándékukat, én pedig a képeket róluk. Hihetetlenül felemelő érzés volt, hogy egy világszinten ismert sorozat színészei az én munkámmal fotózkodnak. A színészeknek elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy az utolsó forgatási napjuk végén rászánták azt a két percet, hogy elkészülhessenek a fotók” – mondta Zsófi, aki maga is Trónok harca-rajongó.

A Daeneryst alakító színésznőnek eszébe sem jut azt mondani, hogy “Dracarys”. Tetszik neki Zsófi munkája

Ser Davos is kapott ajándékot a magyar lánytól

Zsófi maga is nagy Trónok harca rajongó

Kapcsolódó Cikkek

  • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

  • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.