EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Trónok harca-sztárok rajonganak Zsófi rajzaiért

Egy magyar grafikus rajzaival pózoltak a Trónok harca sztárjai, Emilia Clarke és Liam Cunningham. Szász Zsófi nem is számított arra, hogy a Sárkányok anyjának és a Hagymalovagnak is ennyire tetszik a munkája. A 29 éves grafikus elárulta a Lokálnak, hogy öltöztető barátnője a Trónok harca produkcióban dolgozik, az ő segítségével jutottak el alkotásai a szereplőkhöz. „Amikor decemberben végeztek a forgatással, akkor kapták meg a színészek az ajándékukat, én pedig a képeket róluk. Hihetetlenül felemelő érzés volt, hogy egy világszinten ismert sorozat színészei az én munkámmal fotózkodnak. A színészeknek elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy az utolsó forgatási napjuk végén rászánták azt a két percet, hogy elkészülhessenek a fotók” – mondta Zsófi, aki maga is Trónok harca-rajongó.

A Daeneryst alakító színésznőnek eszébe sem jut azt mondani, hogy “Dracarys”. Tetszik neki Zsófi munkája

Ser Davos is kapott ajándékot a magyar lánytól

Zsófi maga is nagy Trónok harca rajongó

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.