2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Vona nem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól

A Fidesz szerint a Jobbik elnökének hétfői nyilatkozata is azt mutatja, hogy Vona Gábor “a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne neki”.

A Fidesz arra reagált hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Vona Gábor a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján a nyugdíjasok helyzetéről szóló vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt. Jelezte: élő adásban, egyeztetett feltételek mentén ütköztetné programját a kormányéval, és azt szeretné, ha mindkét fél hazugságvizsgálót viselne.


A Fidesz közleményében felháborítónak nevezte, hogy Vona Gábor hetek óta nem hajlandó bocsánatot kérni az általa megsértett nyugdíjasoktól, sőt, azóta meg is ismételte a “sértegetéseit”. Úgy fogalmaztak: a Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, “egyszerűen hiteltelen”.

Dömötör Csaba: Vona Gábornak minden magyar nyugdíjastól bocsánatot kell kérnie


Az államtitkár reagálásban azt írta, Vona Gábor lenézően beszélt a magyar nyugdíjasokról, ezért minden magyar nyugdíjastól bocsánatot kell kérnie. Amíg ezt nem teszi meg, addig komoly ember nem állhat szóba vele.

A Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, egyszerűen hiteltelen

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy Vona Gábor hetek óta nem hajlandó bocsánatot kérni az általa megsértett nyugdíjasoktól, sőt, azóta meg is ismételte a sértegetéseit – reagált a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség a Jobbik elnökének hétfői nyilatkozatára. Mint írták, ez is csak azt mutatja, hogy Vona Gábor a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne neki. A Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, egyszerűen hiteltelen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ennyi milliárddal nőtt a háztartások vagyona

    Ennyi milliárddal nőtt a háztartások vagyona

    A háztartások nettó pénzügyi megtakarítása (finanszírozási képessége) a harmadik negyedévben 524 milliárd forintot, a negyedéves GDP 4,9 százalékát tette ki, a szeptember végéig eltelt egy év alatt 2514 milliárd forint, a GDP 6,2 százaléka volt – jelentette a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján hétfőn a Magyar Nemzeti Bank.

  • Idős nőt bántalmazó rablókat tartóztattak le

    Idős nőt bántalmazó rablókat tartóztattak le

    Letartóztatott a Békéscsabai Járásbíróság két embert, aki a múlt héten bántalmazott, megkötözött és kirabolt egy 88 éves asszonyt Körösladányban – közölte a Békés Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel.