2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Vona nem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól

A Fidesz szerint a Jobbik elnökének hétfői nyilatkozata is azt mutatja, hogy Vona Gábor “a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne neki”.

A Fidesz arra reagált hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Vona Gábor a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján a nyugdíjasok helyzetéről szóló vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt. Jelezte: élő adásban, egyeztetett feltételek mentén ütköztetné programját a kormányéval, és azt szeretné, ha mindkét fél hazugságvizsgálót viselne.


A Fidesz közleményében felháborítónak nevezte, hogy Vona Gábor hetek óta nem hajlandó bocsánatot kérni az általa megsértett nyugdíjasoktól, sőt, azóta meg is ismételte a “sértegetéseit”. Úgy fogalmaztak: a Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, “egyszerűen hiteltelen”.

Dömötör Csaba: Vona Gábornak minden magyar nyugdíjastól bocsánatot kell kérnie


Az államtitkár reagálásban azt írta, Vona Gábor lenézően beszélt a magyar nyugdíjasokról, ezért minden magyar nyugdíjastól bocsánatot kell kérnie. Amíg ezt nem teszi meg, addig komoly ember nem állhat szóba vele.

A Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, egyszerűen hiteltelen

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy Vona Gábor hetek óta nem hajlandó bocsánatot kérni az általa megsértett nyugdíjasoktól, sőt, azóta meg is ismételte a sértegetéseit – reagált a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség a Jobbik elnökének hétfői nyilatkozatára. Mint írták, ez is csak azt mutatja, hogy Vona Gábor a nyugdíjasokon gúnyolódik, de a szavazatuk azért jól jönne neki. A Jobbik már megint mást beszél és mást cselekszik, egyszerűen hiteltelen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek